|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 30.3.2019 Tak já dnes Tercel a Reldan. Na pozdní myší ouško. Reldan kvůli obaleči pupenovému. |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 28.3.2019 Podle mně fungují všechny schválené přípravky. Jediným problémem je, že se musí použít :-) |  |
|  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 26.3.2019 Mně takhle štve pološvestka Stanley. Postřik dělám Horizonem, když začíná měknout. OL je 7 dnů. Letos jsem ji pořádně zkrátil a po sklizni ji zlikviduju. |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 26.3.2019 Určitě má. Nevíte, jak bude pozítří či za týden. |  | Meruňka pro amatéry, 24.3.2019 S novou zeminou bych to nepřeháněl a vybral bych si odrůdu tolerantní k šarce a samosprašnou. Koukněte třeba na Spomyšl. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 24.3.2019 Zimní či předjarní postřik jádrovin nedělám. Za týden se chystám stříkat na myší ouško. Podle AMETu okolo Hradce (nejen v malé zahrádce :-)) by mohla být polovina askospor strupovitosti zralá. Teď je na cca na 80 %. |  | Moniliový úžeh peckovin 2019, 24.3.2019 Já Horizon. Goldrich otevřel první květy. Harlayne rozkvete za dva tři dny. Takže zase Horizon. Na závěr Signum. Má být chladno a deštivo. Pro moniliovou spálu ideální podmínky! |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 17.3.2019 Svatá pravda... :-) Já si koupím Mospilan trošku do zásoby. 50 g chvíli vydrží a dál se uvidí. Třeba bude nová registrace. Nahnuté to je ale i s Integrem a Reldanem. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 17.3.2019 Koukal jsem do Registru přípravků na ochranu rostlin a Calypso i Mospilan se smí používat do dubna 2019. Že by konec, jako ostatní neonikotinoidy? |  | Neprůhledný listnatý plot vedle silnice, 16.3.2019 Ptačí zob. Je odolný (sůl), dá se řezat dle libosti. Některé druhy opadávají, takže vybrat neopadavý. |  |
|  | Zahradnictví Spomyšl, 16.3.2019 Mně se tedy podařilo vygůglovat jen s koncovkou.cz. Objednával jsem ovocné stromky vloni i letos (dnes jsem letošní sázel). A mohu doporučit. Krásné, silné, svěží a dobře označené! |  | Padlí, strupovitost, svilušky, květopas, mery, pilatky, obaleči... na jádrovinách 2019, 15.3.2019 A je to pomalu tady.... |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2019 No, přeci ho nevyhodím. Horší bylo, když se s ním pajcovaly jahody proti plísni šedé pár dnů před sklizní... |  | Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 10.3.2019  Tohle je stav po třech týdnech zakořeňování. Z keře hned do vody, nejnižší očko vyslepeno, lžička práškového stimulátoru do vody, voda měněna co 5 dnů (už jen čistá, bez stimulátoru). Než začala rašit, tak stála na radiátoru, pak na parapetu. Jsou... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 9.3.2019 Mně se dnes povedl postřik Thiramem. Ale podle vývoje počasí (ochlazuje se) bude nutný ještě jeden postřik cca za 7 - 10 dnů. |  |
 |
|
|
|