|
Gala T - REX civt15, 27.10.2018 Gala T - REX je nový klon zasa popis na obrazku. |
|
Evercrisp, 27.10.2018 V tomto jesenom čase vela firiem predctavuje novè odrody tu je Evercrisp popis si lahko vyhldate.
|
|
|
|
Odrůda Admiral, 26.10.2018 Nedalo mi to obvolal som známych na slo.aj morave, vápnite postreky sa ťažko rozkladajú na stromku keď postrekujete s Wuksal kalcium treba dat aj listove hnojivo draslo.Další zdroj použiva kyslomilnè hnojivo aby znížil ph.Na morave vyskúšali... celý příspěvek > |
|
Aké má plody podpník St. Julien, 20.10.2018 Možno sa to bude zdáť už smiešne že sem zase dávam prispevok o tejto slivke, ale zaujalo ma to ju sledovať koľko vydrží foto dnes ešte visia na strome už sa trošku zmrštujú sú suché chuť je mdlá. |
|
Meruňka pro okrajovou lokalitu, 8.10.2018 Daník to čo si napísal je ok, ja som pred 2 týždňami na Facebook a messenger preto lebo som chcel spoznať zahradkarov aj v zahraničí čo na moje prekvapenie bolo úspešne, napisali mi viacerí dopisujem si zo srbom a ten mi napísal že čítal zahradu.cz a... celý příspěvek > |
|
Jofela, 8.10.2018 Mňa stoho asi porazí, toto teplé počasie prebralo slivku Jofelu začala kvitnúť. |
|
Meruňka pro okrajovou lokalitu, 8.10.2018 Včera som čítal o marhulke Pieve je chutovo vyborná sladká, velmi aromatická v zahraničí ju čisto vsádzajú do chladných oblasti.
|
|
Švestka Topfive, 8.10.2018 Topfive som kupil v r..2010 nemá moniliu, nemá šarku je to fakt u mña dobrá slivka.Bežné postreky ako na ostatnè slivky.Toptaste prvè 2 stromky zakupené v r.2008 tiež snimi nemam problémy.Včera som tel. z jedným záhradkárom a on ma 2... celý příspěvek > |
|
Jofela, 7.10.2018 Teraz som telf.s priatelom záhradkárom od Levíc, ešte má plody na Jofele vravel vynikajuca slivka stále drží na strome a je to chuťovka.Kupoval žlte belice pred 3 rokmi u pana pešku stareodrudy.org spravil prvý kvas 150l vravel dal som dole veko... celý příspěvek > |
|
Lotte, 29.9.2018 Jeden dobrý priatel záhradkár zo srbska mi poslal stranku novej nemecjej marhulky Lotte na obrázkoch je na vrchu stranka natukajte si ju a pozrite si odrody. |
|
|
|
Aké má plody podpník St. Julien, 29.9.2018 Zasa som bol pozrieť túto slivečku bez monili a stale sa drží tak dlho. |
|
Jeromine, 28.9.2018 Jeromine som dnes obral jablká nadherné uskladnené v pivnici som zvedavý ake budú chuťovo. |
|
Jofela, 28.9.2018 Dnes koštovaná posledná zabudnutá slivečka Jofela 29 Brix. |
|
Farclo, 28.9.2018 Farclo posledné plody dnes koštovanè sladšie suchšie bez štavi trochu popraskanè po dažďoch. |
|
Rivercot 9, 28.9.2018 Austrálska šlach.stanica predctavila 17 nových odrôd marhúľ jedna z nich Rivercot 9, šlachtili ich 35 rokov zamerali sa na chuťovè vlasnosti hlavne sladkosť aroma. |
|