Příspěvky uživatele - 106.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řez meruněk, 3.7.2018
Mám stejný problém - starou obrovskou zanedbanou (ale stále plodící) meruňku, kterou kvůli výšce nelze česat ani ze štaflí. Chtěla bych ji radikálně zmenšit a omladit. Můžete poradit?
Pěstování máty přes zimu, 31.7.2012
máta peprná se rozmnožuje pouze oddenky.
Thuja vs. cesmína, 7.6.2011
Místo výsadby se nachází na okraji Prahy, necelých 400 m.n.m. a je fakt, že je tam výrazně chladněji než v Praze. Za pozemkem je jen jedna nezastavěná zahrada a pak už jen pole. Ale na té zahradě je pár zpustlých stromů a keřů, co to snad trošku... celý příspěvek >
Thuja vs. cesmína, 7.6.2011
Máte někdo porovnání mezi živými ploty z těchto rostlin? Potřebuji živý plot alespoň 1,5 metru vysoký a spíše užší. ke thujím moc netíhnu, ale zdá se mi to jako osvědčená varianta, která funguje. S cesmínovým živým plotem jsem se zatím nesetkala, ale... celý příspěvek >
Thuje - střídání barev, 6.6.2011
Byla jsem se teď projít a okouknout lidem živé ploty a viděla jsem spoustu pěkných zdravých thují. Naopak jsem třeba ještě neviděla zcela zdravou bobkovišeň.  Ale možná jsou to jen kosmetické defekty listů, které ale rostlinu jako celek... celý příspěvek >
Chmmm... to jsem nevěděla, že jsou thuje náchylné na nemoce. Ale z důvodu chorob na zahradě raději střídám různé druhy rostlin, aby v případě choroby nelehlo všechno. Ale také se snažím o co největší bezúdržbovost - u thují jsem předpokládala, že... celý příspěvek >
Dobrý den, potřebuji vytvořit pár metrů živého plotu a rozhodla jsem se pro thuje, neb potřebuju, aby rychle vyrostl a byl spíše užší. Ale nemám moc v lásce thujové hradby, tak bych to ráda alespoň obzvláštnila tím, že by se střídaly tmavé a... celý příspěvek >
Bobkovišeň Novita, 21.5.2011
Mám Novitu z hobbymarketu. V obchodě vypadala krásně, na zahrádce pěkně raší, ale po 3 týdnech na ní mám už 3 různé defekty listů. Stříkám Dithane, uvidím, zdali to zabere. Ale neumím si představit, jak pak budu stříkat ten 3 m keř. Nevíte o nějaké... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika