|
Příspěvky uživatele - 242.214
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jablka s dlouhou skladovatelností, 12.9.2017 V Americe je to jedno z nejoblibenejsich jablek, tak jsem ho 3 roky zpatky zasadil tez. Letos v listopadu cekam prvni urodu, tak jsem zvedavy. Akorat jsem moc neprotrhaval a strom vypada jak vanocni.
Tu Bonitu jsem sadil tez, prej je z krizeni... celý příspěvek > |  | Černá housenka, 4.9.2017 Prosim o identifikaci. Na zahrade mam naroubovano asi 50 stromku a asi pred mesicem se mne na tresni zacala objevovat mala, cerna housenka max 1cm douha, slizka a bez stetin (vypada trochu jako mala pijavice). Vyzira listy, takze je cast vzdycky... celý příspěvek > |  |
|  | Fuji, 26.7.2017 Taky mam Kuki Fubrax ze Sudtirol druhym rokem. Urodu cekam pristi rok (roste jako blazen i na M9). Jeste mam skore Beni Shogun (letos bude asi prvnich 15 jablek) a September Wonder, ale to jen naroubovane. V Rakousku se da koupit jeste Zhen Aztec,... celý příspěvek > |  | Mráz, 24.4.2017 Tak uz je to tu zase, dalsi vlna od +- 27.4-1.5. V Alpach ma napadnout hromada snehu, na jihu ve stredozemi poradne deste a u nas sance mrazu.
Ja uz mam po patku sklizeno, snad se to vyhne aspon ostatnim, co to prestali. Pocasi v Evrope zacina... celý příspěvek > |  | Mráz, 22.4.2017 Nory uz taky nepouzivam. Tolikrat se mne stalo, ze se sekli, ze uz na tu stranku chodim jen na dlouhodobe mesicni statistiky.
Osvedcil se mne taky weather.com a jeho predpovedi. Mozna je berou od CHMI, ale jsou docela presne, daleko lepsi, nez... celý příspěvek > |  | Mráz, 20.4.2017 16km na jih od Brna momentalne 2.2, jasno a vicemene bezvetri. Predpoved je -1, ale vidim to na -3. |  | Mráz, 16.4.2017 Uz se objevil i model, ktery pocita s tim, ze dalsi studena fronta by mela prijit kolem nedele a mohla by se udrzet az do konce dubna.
Predpoved vychazi z http://www.tropicaltidbits.com v kterem se ale neorientuju, takze proto jen... celý příspěvek > |  | Mráz, 15.4.2017 Takto loni chranili Francouzi pred mrazem svoje vinice.
|  | Mráz, 15.4.2017 Cenek vedel moc dobre, pocitejte ze v cele CR bude pod nulou, i -5, hlavne utery a streda, ale mrazy jsou pravdepodobne po-ct, mozna i patek |  | Mráz, 13.4.2017 Ted jsem se dival na model a neco prijde, no uvidime, jak to bude spatne. Jestli mate FB tak je dobry "Severe Weather Europe". Vylozene tam pisou, ze zemedelstvi bude v ohrozeni.
|  |
|  | Mráz, 13.4.2017 Vsiml jsem si toho pred par dny (pristi utery a streda), ale tak dopredu jsou predpovedi uplne k nicemu. Je to tak 10 dni, co taky predpovidali 0 a nic se nestalo. Zatim nema cenu panikarit. |  | Farclo, 4.4.2017 Muzu se hosta zeptat, v jake oblasti je vyfocene Farclo pestovane? Moc zrale teda nevypada. Ja ho letos zasadil 16km jizne od Brna, tak jestli to ma vubec u nas cenu. Z podnejsich meruni mam jeste Farely, Farbaly a Farhial, ktere by u nas mely dozrat... celý příspěvek > |  | Slivoňové podnože z meristému - kde nakoupit, 24.2.2017 Jo, "pitvaji" to tam se skalpelem a pinzetou. Rostlinky byly male v sadbovacich, videl jsem zrovna Colt. Jinak sortiment by se mel shodovat s tim, co ma na strankach Battistini sekce "rootstocks".
U nas uz asi nic podobneho nenajdete
|  | Slivoňové podnože z meristému - kde nakoupit, 24.2.2017 Akorat tam nekoupite hotove podnoze, jen tam mnozi a posilaji do Italie. Maximalne se muzete zkusit pres p. Krizana domluvit na nejake dodavce z Battistini v Cesene (IT). Standartne to nedelaji, ale mozna by to ve vetsim mnozstvi proslo. |  | Nové odolné marhulky na PPV, 17.2.2017 Nazdar Peto, jo majova kotka by nebyla spatna, ale co teprve takova kokotka? Milane tys o ni neslysel? To bude v nasi kotline urcite trhak!
|  |
 |
|
|
|