|
Příspěvky uživatele - 254.91
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 17.10.2013 Děkuji. Potvrdilo se mě, že jsem poznala svoji neznámou odrůdu. Je to s určitostí Dublet... Já jsem velmi spokojená. Ještě jednou díky moc. Milena
| | Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 17.10.2013 Velmi-velmi velmi spokojená.Chut po celou dobu konzumace je stálá, vydrží (když je nesníme),tak lehce do dubnaStrom udržuji každoročním průklestem.Nechci mít vysoký vzrůst.Stříkám jarní oleokol, pak proti strupovitosti 1x a nakonec j, jak se zadaří... celý příspěvek > | |
| | Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 17.10.2013 Po vašich příspěvcích si myslím, že jsem hledanou odrůdu našla v odrúdě Dublet. Splnuje vše, co je o ní napsáno a v době, kdy jsem ji zakoupila, byla novinkou. Ještě jednou díky Milena
| | Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 17.10.2013 Přikládámm další foto. Třeba pomohou. Zatím myslím, že ani jedna odrůda není ta, co pěstuji. Jablka dorůstají i ve shlucích lehce 10-30 dkg.
Milena
| | Jak vyhlíží úroda 2013, 16.10.2013 Zakoupena pod názvem melodie.také jsem zklamaná a myslím si, že je to nesmysl.omyl se stane asi i ve školkách. Toto jablko ještě nechce do sklepa. Drží se stromu. Buh ví co to tedy pěstuji. Díky za reakci Milena
| | Jak vyhlíží úroda 2013, 16.10.2013 Také nechápu, že tato nádhera je melodie.já pěstuji melodii na palmetě a absolutně se nikdy takto nevybarví.přidávám foto ze včerejška..
| | Prosím o posouzení odrůdy jablíčka, 15.10.2013 Zakoupen stromek jako bluma, ale ejhle ona to jabloň. Již 10 let plodí hojně, ale doposud neznám odrůdu. Plodí v trsech, klidně i 4 jablka pospolu. Jsou kuželovitá a celkem velká. Zabarvují se až v září a to jen z poloviny plodu. Uvnitř stromu... celý příspěvek > | |
|
|
|
|