Příspěvky uživatele - 254.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 11.6.2014 Obsahuje fotku
Ještě fotečka                 Milinek
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 11.6.2014
Tak u nás se denně sbírají a tak sazenice přežili.nakladačky se pěkně trhají a dobře se i zalévají i hnojí pouze ke kořenům.jsem naprosto spokojená. 5 sazenic jsem vysela jen tak na záhon, ale obsypala je popelem a ty také v pohodě přečkali před... celý příspěvek >
Rajčata - divné zbarvení listů, 9.6.2014
S určitostí to rajče je. Moje je stejné a je to paprikové rajče. Zdravím Milínek
Zvonkové, 30.5.2014
Ráda jsem přispěla svojím názorem.jen mě nějak není jasné, jakjde k sobě james grive a zvonkové... Jedno je letní-druhe pozdně pozdní???Ale james grive je bomba mnam... A dle chuti, moje nej... je Šampion... Zdravím Milínek
Zvonkové, 30.5.2014 Obsahuje fotku
Pěstuji zvonkové již 15 let.každým rokem je úroda, každý rok přečkaj až do května. Myslím, kdyby ještě byly, tak i déle. Jsou sice kyselejší, ale když již nejsou jiná jablka, tak tyto jsou super.a ten štrůdl z nich a křížaly... Rostou ve... celý příspěvek >
Něco o rajčatech odjinud, 30.5.2014 Obsahuje fotku
Tak nakonec to opravdu bude rajčátko... vkládám foto... Milínek
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 29.5.2014 Obsahuje fotku
A ještě jedna fotka... Milínek
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 29.5.2014 Obsahuje fotku
Ano, zde je igelitová... Pěstuji ale již na černé propustrné. Přikládám foto ze současnosti.                                            ... celý příspěvek >
Něco o rajčatech odjinud, 29.5.2014 Obsahuje fotku
Ukázka detail květu...
Něco o rajčatech odjinud, 29.5.2014 Obsahuje fotku
Zdravím... Přes Aukro je zakoupeno toto rajče. Pěstuji desítky let rajčata, ale taková rostlina ještě nikdy nevyrostla... Říká vám to něco? Abych si nepěstovala bůh ví co? Díky za případný příspěvek.
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 3.2.2014 Obsahuje fotku
Když je kvalitně připravená zem, není potřeba nahrnovat.natě se rozloží na folii, takže v létě nehrozí spaření hlíz. Ze začátku je potřeba pouze zatížit folii proti větru, jinak vše zařídí příroda.  Milínek
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 3.2.2014 Obsahuje fotku
Na podzim pohnojíme - hluboko zryjeme.na jaře rotavátorem projedeme - urovnáme -napneme folii a založíme pod desky. Potom po řadách vysazujeme brambory a již na záhon nikdo nevstupuje. Přikrejeme buničinou a podle růstu ji povolujeme. Sundáváme v... celý příspěvek >
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 2.2.2014 Obsahuje fotku
Již třetím rokem sázím na stejné místo brambory pod folii.po 2 roky pod nepropustnou (obrázek) a vloni pod černou netkanou... V polovině dubna zasázím - poté zakryji bílou netkanou a po nakvetení brambor teprve sundám. Absolutně nezalívám - nestříkám... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 3.11.2013
Ráda bych posloužila jménem odrůdy, ale před 8 lety jsem zakoupila přez internet pár semínek a dodnes si semena dělám sama. Daří se skvěle. Jo a plísní celkem netrpí-stříknu proti plísni, ale nepřeháním to.lehce narůžovělá odtrhávám, nebot jsou... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 2.11.2013 Obsahuje fotku
Já opět vyseju určitě paprikové rajče. Již několik let po sobě mám úžasnou úrodu jak venku, tak i ve skleníku. Papriky pěstuji pouze ve foliáku, ve skleníku se jim moc nedaří... Už dnes se těším na rokk 2014. Milena
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika