|
Příspěvky uživatele - 48.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za nekvetoucí letničku mezi muškátem, 16.5.2018 Dobrý den, já barevně kombinuji každoročně čtyři druhy, a to "margarita" - neonově žlutá, "blacky" - vínová, "lady fingers" - členité zelené listy a "pink frost"bíle-fialová panašovaná. Hlízy se mají skladovat přes zimu klasicky, ale já s tím... celý příspěvek > |  | Nepozna niekto tuto trvalku?, 15.5.2018 Já bych řekla také, že je to kýhanka bahenní, takže potřebuje opravdu hodně vody a vlhko. |  |
|  | Jak se zbavit kuny?, 15.5.2018 Tak upřímně, představa, že "očůráváme" dům, se mi tedy vůbec nelíbí. |  | Jak se zbavit kuny?, 15.5.2018 A nejenom kabely! Měli jsme jí dvakrát ve střeše, a to bylo něco :(! Náš soused se také radoval, že má kunu a další zvířátka, když se přistěhoval. Když se mu ale v krásně zrekonstruovaném domě prokousala na půdu, tak změnil názor a pravidelně... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit kuny?, 15.5.2018 Dobrý den, je vidět, že se Vám kuna nenastěhovala do domu a nemáte s ní negativní zkušenost, protože pak by Vaše reakce byla naprosto jiná. Hrozím se dne, kdy zjistím, že ta potvora zase u nás bydlí! Marcela |  | Fialově kvetoucí akát, 11.5.2018 Dobrý den, tak to nevím. Já mám akát Hartwigův, je to menší strom, který má momentálně asi 5 metrů (má dorůstat 8-10m). A pak akát huňatý, který je keřovitý. Oboje jsem měla jako sazenice. Marcela |  | Napadený Buxus, 11.5.2018 No, mě je zahradníci uřezali. Z pařízku něco obrazilo, ale nestojí to za to. Ono také asi jde hlavně o to, kolik těch keřů máte. Já měla 40m dlouhý a 2 m vysoký plot. A navíc si myslím, že tou wapkou se opravdu buď omele všechno anebo to bude k... celý příspěvek > |  | Napadený Buxus, 11.5.2018 Dobrý den, brát živý plot wapkou, no to mi moc k té zahradě nejde. Ale každý máme nějaký názor a postup. Jen by mě zajímalo, zda už máte tuto zkušenost za sebou, anebo jen teoretizujete. Protože já měla živý plot sežraný za tři dny! Marcela |  | Napadený Buxus, 11.5.2018 Dobrý den, živý plot z buxusů je krásný, ale... jednak hrozně pomalu roste, musíte ho dvakrát ročně stříhat. a hrozba zavíječe je prostě velmi reálná. Malé keříky můžete stříkat, ale ty vzrostlé, to už není jednoduché, protože ty potvůrky jsou... celý příspěvek > |  | Napadený Buxus, 9.5.2018 Dobrý den, záleží na tom, jak moc máte keře sežrané. Mě během pár dní sežraly housenky několika metrový živý plot a rada zahradníka "pořezat", protože poměr výsledek a úsilí = marný boj. Marcela |  |
|  | Něco, co kvete v létě a hodí se do skalky japonského stylu?, 9.5.2018 Japonská zahrada jako taková moc kvetoucích květin nemá. Perfektní rostliny pro japonské zahrady jsou například populární, elegantní japonské javory s jemným listoví, které se na podzim mění v nádherné barvy, Ginkgo biloba, japonská třešeň,... celý příspěvek > |  | Opakované kvetení pnoucích růží, 9.5.2018 Dobrý den, přesně jak píše paní Lída. Střihem můžete jen podpořit růst, ale ne opakování kvetení. Marcela |  | Květina podobná klívii, 2.5.2018 Je to kalokvět a mám zkušenost z pěstování na zahradě, ať už jako hrnkovou květinu nebo v záhonu. V bytě jsem jí pěstovat nezkoušela. Je modrá i bílá a u nás nedorůstá takové výšky jako v teplejších krajinách. Marcela |  | Pěstování v nádobách, 2.5.2018 Dobrý den, já osobně plast nemám ráda, takže používám všude terakotu, kameninu atd. Ale pokud vím, tak spousta lidí pěstuje rajčata ve velkých plastových nádobách, ať se jedná o kýble či nádoby od malířských barev či jen tak v pytlích a problém tam... celý příspěvek > |  | Hniloba agave na konci přezimování, 30.4.2018 Dobrý den, nepřelil jste jí? Já mám velkou rostlinu a za zimu jsem jí zalévala jen jednou a to ještě, aby se neřeklo. Je na schodišti, poměrně v teplu, ale šeru. Teď už se chystám jí zase vynést ven na terasu. Marcela |  |
 |
|
|
|