|
Příspěvky uživatele - 96.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň jádrovin 2018, 21.1.2019 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Letošní sklizeň všech odrůd jablek měla jednu vadu. Sklizené jablka měly a mají (ty, které jsme ještě nezkonzumovali) fádní chuť, jako by planou. Nevíte v čem je problém? Jablka byly vybarvené standardní velikosti a... celý příspěvek > |  | Uchovanie kvasu, resp skorší termín pálenia, 15.11.2018 Nejlépe el. vrtačkou a klasickým vrtákem na ocel. A jak píše p. Vysloužil, podložit deskou nebo jiným rovným dřevem. |  |
|  | Mohu zasadit Stanley do špatné půdy?, 18.10.2018 Vykopat díru v průměru 1 m, hl. 0,8 m a stromek zasadit do kvalitní zeminy. Později, cca po 4 - 5 ti letech přihnojovat podle toho jak bude stromek prosperovat. Já bychzasadil spíše slaběji rostoucí podnož, kterou je lepší pravidelně přihnojovat než... celý příspěvek > |  | Postižená kůra slivoně, 24.7.2018 Řekl bych, že to je monilia a jak radí p. Vysloužil - odřezat. |  | Lipnická švestka, 24.7.2018 Lipnická se zdá chutnější než pozdějí zrající Wangenheimova. |  | Nejranější odrůdy slivoní, 2.7.2018 Trochu odbočím od tématu. Loni mně nějaký nenechavec sklidil část úrody švestek a všechny tatarovy hrušky. Dost mně tím namích, protože tatarka konečně zarodla a já samozřejmě ani nevím jak chutná. Není nějaký vhodný prostředek, kromě brokovnice,... celý příspěvek > |  | Velkopavlovická, 2.7.2018 Také bych dokázal dlabat (jíst) meruňky každý den ale zatím nemám co. Zasadil jsem Tomcot a Kompaktu. Tomcot odchází na monilii a Kompakta zatím drží, nevím ale, jestli je Kompakta samosprašná nebo potřebuje opylovače. A když je Kompakta cizosprašná... celý příspěvek > |  | Prepad plodov slivky, 18.6.2018 Plody švestek jsem ostříhal i s větvičkami. |  | Škůdci švestka, 31.5.2018 Pokud byly běžné teploty stříkalo se proti 2. vlně obaleče začátkem července. Letos je to všechno cca o 3 týdny uspíšené. |  | Škůdci švestka, 30.5.2018 Vážení zahrádkáři, kdy letos budete stříkat proti obaleči švestkovému? Při nynějších teplotách se asi bude muset stříkat dříve. |  |
|  |
 |
|
|
|