Příspěvky uživatele - 39.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostny na paprikách, 10.8.2011 Obsahuje fotku
ostny
Ostny na paprikách, 8.8.2011
Bylo, bohužel mi sem nejde vložit, po páté to zkouším bez úspěchu.
Ostny na paprikách, 8.8.2011
Dobrý den, letos nám na paprikách vyrazily ostny, povrch je jako u hruboostné okurky, ale opravdu jsou to papriky: D Mají to jak bílé slovenské, tak i pálivé rohy, manžel si myslí, že jsou přehnojené slepičáky.Ví někdo, co to je? Vávrová M.
Choroba hortensie, 23.9.2010
Dobrý den, zasadila jsem hortensii do záhonu blízko ořechu, asi po 14-ti dnech se na listech objevili bílé skvrny, jako plíseň, listy zasychají a nové nevyráží. Nevíte čím to? Může vadit právě ořech? Děkuji Monika Vávrová
Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 24.8.2008
Jeste k vasi otazce. Ja mam u jezirka otuzily a rychle se rozrustajici Fargesia murielae a jeden bambus na tycovinu. Mlade vyhonky se daji i jist. Na nazev si ted nevpomenu, le je to jeden z Phyllostachysu.
Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 24.8.2008
kouknete sem, je zde dobre vedene forum a ke kazdemu bambusu podrobne informace a casto i popsane zkusenosti s pestovanim v nasich podminkach http://bambusy.info/?bambus: Bashania-fargesii
Rezavý smrček, 4.7.2008
Prosím poraďte! Máme doma na terase smrček a on začal "rezavět". Začal od severu, ale teď je čím dál víc! Nevíme co s ním.   Děkuji za odpověď
Krtek je, 24.5.2008
Připojuji se tak je to spravne tak to ma byť založte si vlastni příspěvek vy ochránci. Krtek je prevít a hotovo!!!
TK, TZ, MT, Holder, 23.3.2008
Mam problem se startováním TK. Lze instalovat žhavení.
Jak na travu v travniku?, 28.7.2007
A můžete poradit mně, jak používat na plevel herbicidy a jaké? Kdysi mi někdo řekl. že je dobré na jaře použít Roundap. Ale ten přece zlikviduje trávník celý a ne jen plevel jako je pampeliška, sedmikráska nebo mateřídouška. Jak na tyto plevele, aby... celý příspěvek >
Buxus, 7.4.2007
má dotaz kdy mám začít se stříháním buksusu dnes sem ho nasázel a má výšku cirka 25 cm
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika