|
Příspěvky uživatele - 39.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostny na paprikách, 10.8.2011  ostny |  | Ostny na paprikách, 8.8.2011 Bylo, bohužel mi sem nejde vložit, po páté to zkouším bez úspěchu. |  |
|  | Ostny na paprikách, 8.8.2011 Dobrý den, letos nám na paprikách vyrazily ostny, povrch je jako u hruboostné okurky, ale opravdu jsou to papriky: D Mají to jak bílé slovenské, tak i pálivé rohy, manžel si myslí, že jsou přehnojené slepičáky.Ví někdo, co to je?
Vávrová M. |  | Choroba hortensie, 23.9.2010 Dobrý den, zasadila jsem hortensii do záhonu blízko ořechu, asi po 14-ti dnech se na listech objevili bílé skvrny, jako plíseň, listy zasychají a nové nevyráží. Nevíte čím to? Může vadit právě ořech? Děkuji Monika Vávrová |  | Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 24.8.2008 Jeste k vasi otazce. Ja mam u jezirka otuzily a rychle se rozrustajici Fargesia murielae a jeden bambus na tycovinu. Mlade vyhonky se daji i jist. Na nazev si ted nevpomenu, le je to jeden z Phyllostachysu. |  | Ten pravý druh bambusu - který se osvědčil Vám?, 24.8.2008 kouknete sem, je zde dobre vedene forum a ke kazdemu bambusu podrobne informace a casto i popsane zkusenosti s pestovanim v nasich podminkach
http://bambusy.info/?bambus: Bashania-fargesii |  | Rezavý smrček, 4.7.2008 Prosím poraďte! Máme doma na terase smrček a on začal "rezavět". Začal od severu, ale teď je čím dál víc! Nevíme co s ním. Děkuji za odpověď |  | Krtek je, 24.5.2008 Připojuji se tak je to spravne tak to ma byť založte si vlastni příspěvek vy ochránci. Krtek je prevít a hotovo!!! |  | TK, TZ, MT, Holder, 23.3.2008 Mam problem se startováním TK. Lze instalovat žhavení. |  | Jak na travu v travniku?, 28.7.2007 A můžete poradit mně, jak používat na plevel herbicidy a jaké? Kdysi mi někdo řekl. že je dobré na jaře použít Roundap. Ale ten přece zlikviduje trávník celý a ne jen plevel jako je pampeliška, sedmikráska nebo mateřídouška. Jak na tyto plevele, aby... celý příspěvek > |  |
|  | Buxus, 7.4.2007 má dotaz kdy mám začít se stříháním buksusu dnes sem ho nasázel a má výšku cirka 25 cm |  |
 |
|
|
|