Příspěvky uživatele - 49.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pila s vykomom motora 1800 W, 3.1.2010
To určitě ano, protože ryclovarná konvice odebírá konstantní proud tzn. nemá ten rozběh narozdíl od motoru.Já teď řeknu něco za co mě tu roznesou, ale proč nejdete do nějaký marketovky benzínu?Žádný hektary asi řezat nebudete a měl by jste klid.Já... celý příspěvek >
Tak určitě ne. Viz jak už psal 1b o tom starším Dolmaru.
No neříkám... Jde o ten rozběhový proud.Pokavaď ta pila má ten rozběhový modul, tak ano.
On může v podstatě být i ten 1800W.ale jde o ten rozběhový proud a o to jestli tam máte 3f rozvod.Na 1f by jste musel všechno ostatní v domě vypnout.Tomáš.
V pořádku a ani jsem to zle nemyslel.Záleží také na tom o jakém jističi se tu bavíme.Jestli je 1f, nebo 3f.Je pravda, že u starých jističů 3f např, JIK to bylo rozděleno na na U a M, kde M jsou pro motory a mají pomalejší vypínací... celý příspěvek >
10A jistič určitě stačit nebude.Jen se zeptám: to máte opravdu na barák, nebo jen na nějakou zahradní chatku?Jinak jen doplním k příspěvku pána, který píše, že má pila ochranu proti přetížení, tak to nemá s jističem nic společného.Ta ochrana jen... celý příspěvek >
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 2.1.2010
Dobrá rada.Myslím, že drěvěné uhlí je naopak z tvrdých dřevin.Alespoň to tedy na obalu píšou.
Élektrická pila, 31.12.2009
Pomalá by měla být označená písmenem T.Jde o to jestli ty uhlíky už nejsou příliš ojeté a zda dobře dosedají.
Tam by to určitě chtělo pjistku pomalejší, ale ne silnější.Měl jste ty uhlíky venku?
takové zásuvky se běžně prodávají... zásuvka230V je součástí té 400V
Élektrická pila, 30.12.2009
Jsem právě myslel pokavaď by tam tepelka byla, tak by pilu vipla při problému s opotřebováním uhlíků v souvislosti z větší zátěží apod.Ten prodlužovák je taky dobrej nápad, ale uvidí se jestli pán kouknul na ty uhlíky a pravda je, že v těch... celý příspěvek >
Pán psal, že mu to dělá i u otce na chatě, ale asi to opravdu chce nejprve kouknout na ty uhlíky a výměna jističů asi také nebude od věci.Pane J.S, tepelku ta pila asi taky nemá?
odběr
Koukal jste na uhlíky?Jestli už nejsou krátký a nedosedaj.Pak vzniká velkej přechodovej odpor a tím pádem i větší odpor.
Ty pohasínajcí světla, bych viděl spíš na to, že je tam stará el.instalace v hliníku a povolený dráty např.nuly v rozváděči.Pokavaď tedy barák nestojí někde daleko od trafa a ještě k tomu nedostačujcího.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika