|
Čím zahubit pařez černého bezu?, 20.4.2018 Dobrý den.Mám stejný problém s pařezem od černéhobezu pod plotem.Děkuji za vaši radu a jdu tam nalít Randap a uvidíme co to udělá.Naschledanou. |
 |
Jak naučit štěně kakat na jedno místo, 23.7.2014 Může mi někdo poradit jaknaučit 3 měsíční štěně aby chodilo kakat na jedno místo? Pes má k dispozici velký dvůr se zahradou a tak kaká kudy chodí. Ráda bych ho to naučila na jedno místo, ale nevím jak.Poradíte mi prosím? Děkuji Jana |
 |
|
 |
Kost v konečníku štěněte, 30.6.2014 Děkuji za radu, určitě vyzkouším. Jana |
 |
Kost v konečníku štěněte, 29.6.2014 Tak nakonec to dopadlo dobře. Pomohl mu obyčejný stolní olej, který mu veterinář šplíchl stříkačkou do zadečku a tak po několika hodinách se to uvolnilo a kost už vyšla ven bez poškození střev. (dle rentgenu). Dostal pak ještě injekci proti zánětu a... celý příspěvek > |
 |
Kost v konečníku štěněte, 23.6.2014 Prosím o radu, zda se někdo setkal s tím, že mu 6týdenní štěně sežralo kost, která se zarazila v tlustém střevě a nechce ven. Veterinář mu dal do konečníku olej a injekci proti zánětu. Chtěla bych mu pomoci, ale nevím jak... Má někdo podobnou... celý příspěvek > |
 |
Svrab v uších u králíků, 26.2.2014 tak super, olej zabral perfektně a ouška už mají čistý. Děkuji za rady... Jana |
 |
Úhyn nosnic, 24.2.2014 pokud mám k tomu ještě průjem, mohla by to být kokcidioza. Je to bakteriální onemocnění a vzniká ze špinavé vody, znečištěného kurníku, přenosem mezi sebou, atd. Je potřeba udržovat vše v čistotě a v suchu. Jakmile je kus již takto napaden, zpravidla... celý příspěvek > |
 |
Kuřátka z líhně, 23.2.2014 na štítku je mono Příbram z 88 roku. Je taková kulatá menší, prý tak asi na 30-35vajec a může stát i na stole. |
 |
Kuřátka z líhně, 22.2.2014 Dostala jsem umělou líheň, ale bohužel již bez návodu. Chtěla bych v ní zkusit vylíhnout kuřátka, ale nevím jak postupovat. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji Jana |
 |
Stříhání drápků u králíků, 22.2.2014 Prosím o radu, zda je nutné stříhat králíkům drápky, když je mají již hodně dlouhé a zahnuté. A jestli ano tak mám se řídit podle délky drápků anebo i podle stáří králíků?Děkuji Jana |
 |
|
 |
Svrab v uších u králíků, 19.2.2014 děkuji moc za rady, vyzkouším... Jana |
 |
Svrab v uších u králíků, 7.2.2014 a může to být jakýkoliv stolní olej anebo je to nějaký speciální? A vytírat mám vatovou tyčinkou nebo jak? Předpokládám, že účelem je ten svrab mechanicky odstranit, je to tak? Je to pro ně bolestivé? |
 |
Samec nechce (bojí se) připustit samici, 7.2.2014 Zatím ho určitě nechte ještě tak 2-3měsíce a zkuste ho připustit znovu. V 8 měsících je ještě moc mladý na zkušenou samici, ale to přejde tím jak bude starší. Určitě se ho kvůli mladému věku nezbavujte, byla by to škoda. Jana |
 |
Svrab v uších u králíků, 7.2.2014 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak vyléčit svrab v uších králíka? Zjistila jsem ho jednoho samce a vzápětí to od něj chytla i samice. bojím se, aby mi to nechytli postupně i ostatní. Děkuji za radu. Jana |
 |