Příspěvky uživatele - 217.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím zahubit pařez černého bezu?, 20.4.2018
Dobrý den.Mám stejný problém s pařezem od černéhobezu pod plotem.Děkuji za vaši radu a jdu tam nalít Randap a uvidíme co to udělá.Naschledanou.
Jak naučit štěně kakat na jedno místo, 23.7.2014
Může mi někdo poradit jaknaučit 3 měsíční štěně aby chodilo kakat na jedno místo? Pes má k dispozici velký dvůr se zahradou a tak kaká kudy chodí. Ráda bych ho to naučila na jedno místo, ale nevím jak.Poradíte mi prosím? Děkuji Jana
Kost v konečníku štěněte, 30.6.2014
Děkuji za radu, určitě vyzkouším. Jana
Kost v konečníku štěněte, 29.6.2014
Tak nakonec to dopadlo dobře. Pomohl mu obyčejný stolní olej, který mu veterinář šplíchl stříkačkou do zadečku a tak po několika hodinách se to uvolnilo a kost už vyšla ven bez poškození střev. (dle rentgenu). Dostal pak ještě injekci proti zánětu a... celý příspěvek >
Kost v konečníku štěněte, 23.6.2014
Prosím o radu, zda se někdo setkal s tím, že mu 6týdenní štěně sežralo kost, která se zarazila v tlustém střevě a nechce ven.  Veterinář mu dal do konečníku olej a injekci proti zánětu. Chtěla bych mu pomoci, ale nevím jak... Má někdo podobnou... celý příspěvek >
Svrab v uších u králíků, 26.2.2014
tak super, olej zabral perfektně a ouška už mají čistý. Děkuji za rady... Jana
Úhyn nosnic, 24.2.2014
pokud mám k tomu ještě průjem, mohla by to být kokcidioza. Je to bakteriální onemocnění a vzniká ze špinavé vody, znečištěného kurníku, přenosem mezi sebou, atd. Je potřeba udržovat vše v čistotě a v suchu. Jakmile je kus již takto napaden, zpravidla... celý příspěvek >
Kuřátka z líhně, 23.2.2014
na štítku je mono Příbram z 88 roku. Je taková kulatá menší, prý tak asi na 30-35vajec a může stát i na stole.
Kuřátka z líhně, 22.2.2014
Dostala jsem umělou líheň, ale bohužel již bez návodu. Chtěla bych v ní zkusit vylíhnout kuřátka, ale nevím jak postupovat. Mohl by mi někdo poradit? Děkuji Jana
Stříhání drápků u králíků, 22.2.2014
Prosím o radu, zda je nutné stříhat králíkům drápky, když je mají již hodně dlouhé a zahnuté. A jestli ano tak mám se řídit podle délky drápků anebo i podle stáří králíků?Děkuji Jana
Svrab v uších u králíků, 19.2.2014
děkuji moc za rady, vyzkouším... Jana
Svrab v uších u králíků, 7.2.2014
a může to být jakýkoliv stolní olej anebo je to nějaký speciální? A vytírat mám vatovou tyčinkou nebo jak? Předpokládám, že účelem je ten svrab mechanicky odstranit, je to tak? Je to pro ně bolestivé?
Samec nechce (bojí se) připustit samici, 7.2.2014
Zatím ho určitě nechte ještě tak 2-3měsíce a zkuste ho připustit znovu. V 8 měsících je ještě moc mladý na zkušenou samici, ale to přejde tím jak bude starší. Určitě se ho kvůli mladému věku nezbavujte, byla by to škoda. Jana
Svrab v uších u králíků, 7.2.2014
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak vyléčit svrab v uších králíka? Zjistila jsem ho jednoho samce a vzápětí to od něj chytla i samice. bojím se, aby mi to nechytli postupně i ostatní. Děkuji za radu. Jana
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika