|
Příspěvky uživatele - 18.79
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sázet kiwi? určitě ano, je to nejzdravější ovoce na světě, 2.1.2018 s kiwi mám trochu problém, před mnoha (skoro už dvaceti, proboha) lety jsem si ho přivezl z výstavy v Kroměříži (od pana Štajnochra, nemýlím-li se), několik let netrpělivě čekal, pak pár let sklízel (když to na jaře neomrzlo, což se často dělo) a pak... celý příspěvek > |  | Foliový tunel z ohebných trubek, 11.12.2017 pvc trubky jsou určeny na rozvod pitné vody, používají se třeba v mořské akvaristice, výluhu z nich bych se nebál. na malý fóliáček nebo netkankovej tunel by možná nebyla špatná alternativa hromosvodovej drát, levnej, ohebnej, jen aby byl dostatečně... celý příspěvek > |  |
|  | Jak jste na tom s vláhou v zemi, 11.12.2017 asi žiju v jiné dimenzi, u nás na pelhřimovsku podle mne letos pršelo v jednom kuse, k tomu kosa a lidé kolem si pochvalují krásné léto a jiní nadávají na málo vody... česnek jsem minulý týden píchal do bahna a to je pozemek na mírném svahu
|  | Foliový tunel z ohebných trubek, 11.12.2017 ve videu říká, že používá půlcoulové PVC trubky, asi něco takového: Nibco PVC-U trubka.
obyčejné šedé trubky PPR jsou určitě levnější, otázka je nejen ohebnost (té bych se nebál), ale hlavně výdrž na sluníčku a případně v mrazu. jestli plánujete... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017 i s nezředěnou si poradí. jde to i spočítat, například když mám hromadu starý slámy a chtěl bych vědět, kolik močky tam přijde, stačí si zjistit kolik je potřeba dusíku na rozklad stanoveného množství slámy a znáte všechno potřebné pro jednoduchou... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 5.12.2017 to jako myslíte, že mám místo záchodu smrdutej kumbál s kanystrama a nutím náhodné kolemjdoucí k přispění, nebo co? na záchodě je normálně pod mísou nebo bidetem čistej pětilitrovej kanystr od sava nebo od jaru, může být i neviditelně zastrčenej,... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 4.12.2017 vždyť vás k tomu také nikdo nenutí. rozebírají se tu zkušenosti lidí, kteří to chtějí zkusit a považují to za přínosné a zatím to vypadá tak, že přínos to je, byť možná nevelký, rozhodně to ničemu neuškodí, vyjma pocitům krasoduchů. opakovat... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 4.12.2017 a co ty kanystry od sava? zašroubovaný nejsou cítit, můžou se při převozu převrátit, navíc při samotném aktu z nich nic nestříká zpátky, čehož bych se asi bál v případě kbelíku s velkou hladinou, mám s nima ty nejlepší zkušenosti. jen to skladování... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 4.12.2017 já to ale nedělám nikde na náměstí, za těch deset let o tom ví jen manželka. ale zrovna tohle je věc, kterou podle mně může odsuzovat jen člověk, který o tom ještě nikdy nepřemýšlel a v prvotním šoku odpálí odsudek od boku, nebo hlupák. první si to... celý příspěvek > |  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017 už jsem to tu kdysi psal v podobném tématu. Vlastní moč sbírám už dobrejch deset let, teď slejvám i nočník po nejstarší dceři, takže je hnojiva je čím dál víc. praktikuju to tak, že mám na na záchodě žlutej kanystr od sava a když to na mě přijde,... celý příspěvek > |  |
|  | Lidská moč jako dusíkaté hnojivo k ovocným stromům, 3.12.2017 "Ale střádat moč kvůli hnojení, to je fakt úlet."
jinému by zase mohlo připadat ulítlé, pouštět za každým vyčůráním několik litrů kvalitní vody do kanálu, nemyslíte? |  | Chemie na zahradě, 24.9.2017 tipl bych si, že za tím bude spíš snaha omezit dostupnost chemie, nejdřív pro ty nejmenší zahrádkáře a postupně dál, balení se pomalinku zvětšují, co šlo nedávno koupit na půl hektaru je dnes v pětilitrovkách a lepší to asi nebude. Ale je to logické,... celý příspěvek > |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 vždyť si proboha dělejte, co uznáte za vhodné. pokud má někdo relativně zdravou půdu, ať si sadí v říjnu, dělalo se to tak dlouhé roky. současný stav vědění doporučuje co nejpozdější sadbu a uvádí důvody, vy uvádíte svoje dojmy a navážite se do... celý příspěvek > |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 když po řádném zalití prokopnete řádek a dole je sucho, tak to znamená jediné, řádné zalití se nekonalo...
Pavel Trupl |  | Cesnek mi nejde jako babicce, 27.11.2016 plácáte nesmysly, velkopěstitelům je těch pár stroužků, co si zahrádkáři pěstují, srdečně volných a kvalitní sadby je už několik let nedostatek, tak jakápak konkurence. a schválně koukněte na stránky pana Kozáka, uvidíte jasně, jak "se snaží drobným... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|