|
Příspěvky uživatele - 95.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2018/2, 6.5.2018  Vladimíre, chcela som vedieť, ktoré sa ti javí ako najskoršie. Ja mám z determinantných od teba Sopie´s Choice a Sarayev 22, skoršia sa mi zatiaľ zdá Sophie´s. Temer všetky rajčiny mám už vysadené aj vonku, sú pekné pevné, dúfam, že už nebude mrznúť.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018/2, 4.5.2018 Vladimíre, parádne ti kvitnú a zasajú, myslím. že v tomto počasí sa nemusia na noc ani zakrývať. Ja som vysadila už väčšinu aj von. Chcela som sa spýtať, ako sa volá tá s najväčšími plodmi v pareništi, ja som podľa obr. poznala iba Mongolskyi... celý příspěvek > |  |
|  | Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 1.5.2018  Pokiaľ majú mäkké stopky, ide to aj u väčších. Možno ich aj nechať zavädnúť, spodné listy otrhať, rany nechať zaschnúť, pri presadení, alebo vysádzaní na záhon stočiť opatrne do špirály, príp. do toho U a až potom výdatne zaliať.Netreba sa toho báť,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018/2, 30.4.2018 Kľudne môžu byť 2-metrové, zvlášť Bejbina vedia švihať do výšky. Von som vysadila už asi 35koreňov. Eva T. |  | Odruda rajčete, 30.4.2018 Od akej firmy ste kupovali? Lebo to nemáte názov odrody, ale len všeobecný názov, môže to byť hocijaký druh, alebo zmeska. Eva T |  | Rajčata 2018/2, 30.4.2018  Dnešný zber- 3 Sleeping Lady,1Mongolskyi Karlik(120g), 1 Štartka,2 Pink Charmer,3 Maglia Rosa, zvyšok Tomatoberry F1. Inak najviac som doteraz obrala z 2 koreňov Stupického skorého-temer 1 kg. Eva T |  | Použití netkané textílie, 30.4.2018 Ja používam v kritických prípadoch hroziacich mrazíkov na ochranu kartónové škatule, zaťažné kameňom, aby ich neodfúklo. Eva T |  | Rajčata 2018/2, 28.4.2018  Apríl kvetináčovým rajčinám praje, prakticky ich mám stále vonku, na záhon som už vysadila zatiaľ 18 koreňov, v sklenníku nestíham priesady polievať, rýchle prerastajú. V pondelok pokračujem v sadení na záhony. Sadeničky ArielleF1, Aranca F1, Nugget... celý příspěvek > |  | Rajčata 2018, 28.4.2018  Pridávam ešte posledné aprílové fotky mojich kvetináčových rajčín Zľava: Tomatoberry F1,Pink Paison Dwarf, Skeeping Lady, ŠtartF1,Santa Orange, Sleeping lady. Maglia Rosa, Pink Charmer F1, Eva Purple Ball, Golden Heart Dwarf, Stupické skoré poľné,... celý příspěvek > |  | Sloupovité stromky, 26.4.2018 Ja som pred 4 rokmi kúpila vo Veselom pri Piešťanoch koncom apríla zlacnenú (3 eurá) kontajnerovanú kvitnúcu čerešňu Merchat na podpníku Gisele 5, bola síce trocha krivá, ale už ten rok sme chutnali 3 čerešne. Vysadená je pred domom, v okrasnom... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2018, 23.4.2018 Pre zhodnotenie mojich pokusov z decembrových výsevov. Začína červenať prvá Štartka, tá vonku v kvetináči- zaštipla som ju za 5. vijanom a nechala rásť ďalej 1 spodný výhon. Doteraz má nasadených 15 plodov- 2 sa začínajú zapaľovať.Ďalšia... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 23.4.2018 Milane, aj moje Štartky sa už červenajú- teda tá vonku v kvetináči. Prihnojujem raz za 4 dni Kristalonom Gold a Kristalonom plod a kvet na striedačku- nedostatkom vápnika netrpia, listy im slnko nespálilo.Nocujú naplno vonku. Eva T |  | Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 21.4.2018 Moja skúsenosť hovorí, že ešte mávam pekné rajčiny aj z výsevu začiatkom mája, ktoré vysádzam po zbere cesnaku (tj. začiatkom júla- ale musia to byť skoré odrody pleseňzvyčajne nechytia a ak je plesňový rok, tak sa držia najdlhšie), moja rajčinová... celý příspěvek > |  | Presadzať rajčiny a papriky alebo nie, 21.4.2018 Po presadení do tvaru U spevnejú a treba otužovať vonku- do 15. mája budú dobré na vysadenie. Nezahadzovať flintu do žita. Eva T. |  | Rajčatový hokus pokus - průběh, 17.4.2018 Milane, ja pri týchto nočných teplotách nechávam rajčiny v kvetináčoch aj v noci vonku, úpal nedostávajú na juhozápadnej strane. Pre násadu kvetov a plodov je dobré mať rozdiely medzi nočnými a dennými teplotami. Až keby sa to v noci malo blížiť k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|