 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 26.12.2017 Zjistěte si barvu, vlnovou délku - nm. |
 |
Rajčata 2018, 19.12.2017 Ten Oxheart má tvar srdce nebo pytlíku? Google mi ukazuje oboje. |
 |
|
 |
Rajčatový hokus pokus - průběh, 13.12.2017 "Stekowiczovi všetko nezhltnem"
Stačí se podívat na mapu kde pěstuje a je to jasné.
|
 |
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017 12 příspěvků nad Vámi. |
 |
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 30.11.2017 To jsou přesně ty čínský sra... o kterých jsem psal. |
 |
Dehybridizace rajčat, 30.11.2017 Vápník nepřidáte když ho nepřijímá. Nevím čím to je, ale nejspíš tím, že rostlina nemá podmínky v tu dobu když je potřebuje. Mluvím o rostlinách které budete pěstovat do konce, ne pro klonování tam to snad nevadí, jestli se to tedy nepřenáší do... celý příspěvek > |
 |
Dehybridizace rajčat, 29.11.2017 Mám takovou teorii, nevím jestli už to někdo psal, ale ty brzké výsevy způsobují nedostatek vápníku. Viz. Teta Jana. |
 |
Česká rajčata 2017, 28.11.2017 Co je to dvojlist? |
 |
Stavba udírny, 27.11.2017  To je super, stejné rozmezí 5-7°C mám na elektr. topení.
Dík za info. |
 |
Stavba udírny, 23.11.2017 Zajímavé, jakou máte hysterezi nebo jak se tomu říká - setrvačnost, rozmezí mezi zap./vyp - skutečná teplota? |
 |
|
 |
Rajčatový hokus pokus - poraďte, 19.11.2017 Plíseň bramborová je mocná čarodějka, šíří se vzduchem. Všechny zde popisované návody jsou až druhotné, zpomalí šíření. Nevěřím, že existují odolné odrůdy, jen některé vydrží déle. Výskyt plísně je aktualizován na mapě ministerstva zemědělství,... celý příspěvek > |
 |
Česká rajčata 2017, 13.11.2017 Krásně dožitý, mňam, já už jen požívám koncentrát a sušený. |
 |
Rajčata 2017, 21.9.2017 Nesežere vám to polyversum ten symbivit? |
 |
Generátor kouře, 12.9.2017 Komu není radno, tomu není pomoci. Musíte dělat klobásy nebo maso z kvalitního masa, ne z výseku. |
 |
Generátor kouře, 11.9.2017 Já to jím i s těma bakteriemi, protože mi obnoví střevní mikrofloru - bakterie mléčného kvašení, dalo by se říct, že to maso je zdravé jako jogurt. Ostatní bakterie nemají šanci přežít v okyseleném prostředí - kyselina mléčná. |
 |