|
Příspěvky uživatele - 234.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky 2024, 27.2.2024 Ako je na tom Strepet? |  | Vinná réva do vyšších poloh, 4.11.2022  Perla zo Zaly na Orave, 700 m.n.m. |  |
|  | Odroda Telse, 17.2.2019 Na tej prvej fotke Vášho zakladajúceho príspevku je na menovke odrody napísané "18/1 Telse". Bola by veľká náhoda ak by to 18/1 znamenalo niečo iné. Takže predpokladám, že ide o jednu a tú istú odrodu, ktorá po nešťastnom pomenovaní I 18/1 dostala... celý příspěvek > |  | Parazit v ořešáku?, 17.2.2019 Viď foto. IH |  | Šárka na listoch?, 27.7.2018 Stromček od renom.slov.dodavateľa,
Od ktorého dodavateľa máte ten chorý stromček? |  | Veharda, 27.7.2018 Dobrý večer, ako je to u Vehardy s moníliovou hnilobou plodov? |  | Nekvetoucí ryngle, 3.5.2018 Príčin môže byť viac, prípadne sa môžu aj kombinovať. Konkrétne: bujne rastúci podpník (myrobalán), nesprávny rez, nepriaznivá poloha, nedostatok vlahy, pôda chudobná na živiny alebo minerály, choroba stromov... A niektorým odrodám len dlhšie trvá... celý příspěvek > |  | Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 20.3.2018 Rez stromov povazujem trochu aj za umenie. Podla toho si aj utvaram nazor aki ludia tam ziju, ked sledujem stromy po oklitych zahradach. O takych co skratia kazdy konarik na kratky špaček nemam vysoku mienku, ale zas možno vynikaju v niecom inom, nie... celý příspěvek > |  | Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 20.3.2018 Stacilo len preriedit tie dohora rastuce vetvy, a rozkonarene skratit na bocny konarik. Takyto rez "na ježka" vidim dost casto a neuznavam |  | Spartan, 10.10.2017 Mino BA: Možno sa niekto kto má McIntosh ozve a poskytne Vám štepy... IH |  |
|  | Braeburn, 10.10.2017  Braeburn - prvá úroda. Zdá sa že obavy z nedozrievania sú zažehnané (foto 1-3). Ostáva dúfať, že chuťovo to nebude tvrdá "repa" bez chuti a vône ako zo supermarketu. Každým dňom sa Braeburn viac a viac vyfarbuje, prispievajú k tomu aj čoraz... celý příspěvek > |  | Spartan, 10.10.2017 Mino BA: Keď už, tak originál - McIntosh. IH |  | Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 10.10.2017 Nové Zámky a čeština? Ale k veci - záhradu mám 15km od NZ smerom na sever. Selenu, Dicolor a Concorde by som vyradil. Odporúčam Vám z jabloní ešte Admiral, Sirius (alebo Opal) a Lucy, z jesenných Merkur. Dobrá je aj Rozela a Rajka. Z hrušiek... celý příspěvek > |  | Chrastavitosť: "rezistenty" versus "nerezistenty", 10.10.2017 J.S.: Tieto odrody by Vás nemali sklamať: Letné: Piros. Jesenné: Merkur, Desert, Lord Lambourne. Neskoro jesenné: Rubín, Bohemia. Gold Bohemia, Rajka. Skoré zimné: Rubinola, Rozela. Zimné a neskoro zimné: Admiral, Melrose, Florina, Sirius, Opal,... celý příspěvek > |  | Topaz nepřekonaný, 10.10.2017  TOPAZ - dosť kontroverzná odroda. Ale prečo neotvárať aj kontroverzné témy... Viacerí tu nad ním už "zlomili palicu". Ja som s Topazom tiež zažil zopár trpkých sklamaní. Teraz ho mám na A2 (moja jednoznačná skúsenosť - nedávajte si ho na M9!). Strom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|