|
Příspěvky uživatele - 16.204
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez oleandru, 21.4.2009 Prosím, kdy je nejvhodnější doba na řez oleandru a jak moc se má seříznout? Mám dva téměř tříleté kousky, které přes léto vždy jen vytáhnou trochu do výšky základní větve a přes zimu od spoda opadají. Nijak se nerozrůstají ani neobrůstají. Sluníčko i... celý příspěvek > |  | Co nespálí jižní slunce?, 18.3.2009 Moc se mi líbíkombinace převislá petunie + milionka + verbena. Kolik čeho do truhlíku, aby takhle vypadal (viz. foto z 13.2.)?
A ještě pár dotazů:
1/ kde sháníte náhradní (kokosovou či jinou) výplň do drátěných žardinek?
2/ máte se zahradnictvím... celý příspěvek > |  |
|  | Co nespálí jižní slunce?, 25.2.2009 Ještě mě napadl jeden dotaz, když už jsem mezi znalci - v nějakém starším díle pořadu Zahrada je hra (kde osazovali městský balkón) p. zahradníky používal do truhlíků nějaký prášek, který na sebe vázal vodu, nabobtnal do takového gelu a udržoval... celý příspěvek > |  | Co nespálí jižní slunce?, 24.2.2009 Díky za skvělé rady, určitě se budu inspirovat, a bude-li co, ráda vyfotím:-)
Ještě se zeptám, jak často v sezóně hnojíte? |  | Co nespálí jižní slunce?, 23.2.2009 Máte fakt nádherné kytky!!! Už několik let mě trápí totéž, co (shodou okolností) jmenovkyni Báru. Budu se určitě inspirovat! Díky.
Mám ještě dotazy - kolik dáváte rostlinek do takového truhlíku (a kolik čeho) a kolik do žardinky?
Díky, taky... celý příspěvek > |  | Co teď s kadeřavostí?, 19.5.2008 I nás letos po odkvětu postihla kadeřavost. Je to škoda, broskvoň krásně kvetla. Lístky jsme otrhali (příp. stále dotrháváme) a opakovaně postříkali roztokem Delan. Malé plody se stále drží a vyvíjejí. Bude možné je případně konzumovat? |  | Nemocná slivoň (švestka)?, 19.5.2008 Loni na podzim jsme zasadili stromek - švestku. Letos zjara dlouho nevypučela (i když ostatní ovocné stromy už kvetly), začali jsme tedy více zalévat a z pupenů vyrazily zelené lístečky. Bohužel ale začaly hnědnout, nyní po prudkých deštích jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|