|
Ztráta výkonu čerpadla, 3.6.2018 Jedna z nejlepších prodejen i servisu je Pumpa Brno.
Dělají i Sigmu. j.c. |
 |
Kultivátor, 31.3.2018 Vlastním 6 let starší model kultivátoru grizzly s výkonem motoru 1300W. Rozbití hrud po podzimním rytí, Zapracování písku, hnoje, hnojiv do záhonu, na takovou práci je přímo předučen.
Zdálo se mi, že v udržovaném záhonu zvládne i víc, začal... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zima přišla letos nějak dříve :), 18.3.2018 Zkušební verze jara byla ukončena. Pro další část jara je třeba si doplatit plnou verzi...:) |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 17.3.2018 Vydrž, po vánicích už jsem ctěl taky podsazovat. Vystrčil špičky před 3 týdny, teďka má asi cenťák a půl, vylezl všecek. |
 |
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2018 Monilioza mi štrejchla broskve zatím jen jedenkrát a to velmi zlehka, Talent si ponechám až do meruňek. Pozastavil jsem se, že opakujete postřik již po týdnu. Není účinnost 10 - 14 dní? j.c. |
 |
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2018 To jsem už poslední kdo používá na broskvoně Sulku? Nastříkal jsem s ní stromky na žluto zrovna dnes. Za 14 dníje přebarvím na modro mědí, nakonec asi Ditane. j.c. |
 |
Doporučte kvalitní zimní pracovní rukavice, 13.2.2018 Snicker workwear, kapku drahší ale super. Vložka se navytahuje, ruka nepotí, vercajk v nich drží jak přišitej. Nosím i na zimní špacíry i lyže.
To ani nemluvím o tom, že jsem měl kliku a navštívil jejich prodejnu když je měli v akci... celý příspěvek > |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 31.1.2018 Mě už taky asi nevyleze, záhon je čistej, nic, ani jeden...:( |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 23.1.2018 Řekněme že ta cena není úplně nízká. Dělám si pro sebe 120 sazenic paprik, 60 rajčat plus nějaké kedlubny, kytky... Při dnešních cenách 18 - 20 za papriku a 15 - 18 F1 rajčata jsem v plusu. Přebytky sazenic obvykle umístíme po sousedech -... celý příspěvek > |
 |
Papriky 2018, 16.1.2018  Něco jsem se snažil vymyslet ne prosklenou lodžii, kterou využívám jako pěstírnu sazenic. Základem jsou 3 sklopné konzole, na nich plastový okenní parapet největší šířky jakou jsem v hornbachu sehnal
|
 |
|
 |
Vyhnuty gril, 10.1.2018 Základová deska je festovní kus betonu, manipulaci jistě vydrží bez popraskání. |
 |
Vyhnuty gril, 10.1.2018 Předpokládám budou některé díly v topeništi nebo první díly komína žárem popraskané. Nerozebíral bych to. Hranolek nebo 2 na propadlé straně, 2 trubky, přizvednout, podsypat. Tak bysem na to šel já... |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 10.1.2018 Obvykle je tato značka substrátů k dostání v growshopech. Mám to štěstí, že v Brně mám prodejnu kousek od práce. Biobizz nabízí substráty s obsahem hnojiv i bez nich, jsou prosté plísní a reziduí herbicidů a určitě nejde o směs rašeliny se zbytky... celý příspěvek > |
 |
Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 9.1.2018 Letos dám na doporučení pěstitelů chilli papriček a vyzkouším substrát Biobizz. j.c. |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 6.1.2018 Sázel jsem česnek rusák kolem Martina, neleze.
Koukají jen špičky narcisů, sněženek a lezou prvosenky. j.c. |
 |