|
Kterou třešeň 5.-6. tt, 22.2.2024 Máte niekto zasadenú novšiu odrodu čerešne Irena? |
 |
Jakou podnož pro broskvoň - mandloň, semenáč nebo GF677?, 13.4.2021 Do akých pôd sa hodí podpník B-VA 2 pod broskyne? |
 |
|
 |
Meruňka Rakovského, 7.10.2020 Ako prežila jarné mrazy u vás táto stará odroda marhule? |
 |
Vesna, 28.9.2020 Má tu niekto Vesnu? |
 |
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 19.8.2020 Sú nejaké rozdiely medzi Maďarskou a Velkopavlovickou pan Hugovotr? M |
 |
Elstar, 28.9.2019 Pán Hlavatý, verím že tie sáčky fungujú proti osám a sršňom, ale fungujú aj proti vtákom? Vtáky majú ostré zobáky a prepichnúť taký sáčok zobákom asi nebude pre ne problém. |
 |
Hadanka, 6.9.2019 Ontario. IH |
 |
Úroda meruněk 2019, 13.7.2019  Veľkopavlovická na dobre oslnených plodoch červené líčko máva, býva ale zvyčajne také nerovnomerne "škvrnité" (foto - moja zaručene VP, nie z tejto sezóny). Čo sa týka fotiek Petra z H. z 2.7. a 13.7. na tomto vlákne, tiež si myslím, že to VP nie je.... celý příspěvek > |
 |
Škodci jablon, 24.6.2019  ... |
 |
Kvalitní postřikovač, 26.3.2019 Malé upresnenie: správny názov spomínanej značky postrekovačov je Cooper Pegler. IH |
 |
|
 |
Broskvoň Stark red Gold, 12.8.2018 Dobrý večer pán Hlavatý, ako bolo s poškodením od hmyzu u vašej nektarinky Stark Red Gold v minulých rokoch. Nektarinky radi napádajú hlavne mravce a osy. Ďakujem |
 |
Marmeláda, po otočeení sklenic víčko odskočí vyteče, 13.7.2018 Mne tiez pride prehnane kilo cukru na kilo ovocia, toto nikdy robit nebudem, pouzivam gelfix 3:1, a aj tych 350 g na kilo sa mi zda dost vela. |
 |
Správné uskladnění jablek, 13.2.2018  Dnes som prebral uskladnené jablká a vyhodil hnilé. Našťastie tých hnilých je málo. Zďaleka nemám optimálnu pivnicu a jablká skladujem len v obyčajných plastových bedničkách, bez špeciálnych opatrení. V pivnici mi zostáva ešte 21 plných bedničiek,... celý příspěvek > |
 |
Korene vs. stavby, 13.2.2018 Geniálne! Aj záhradkárčenie sa dá vtesnať do exaktných vzorcov. Standa na Hrad! 👏 IH |
 |
Shalimar, 13.2.2018 Mittwoch: Ja už nemám vysnené odrody. Nevravím že rád nevyskúšam nové, ale "horúce novinky" typu 'chruplavé, nádherné a rezistentné' mi už bezsenné noci nespôsobujú ani náhodou. Pre mňa je a zostane mojou "prvou dámou" Rubinola, s ktorou som už dačo... celý příspěvek > |
 |