Příspěvky uživatele - 185.159

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Delikates, 10.11.2017
Pane Hasmane děkuji za vyjádření. A zase jsem to zašmodrchal. Těmi třemi odrůdami jsem nemyslel ty tři polské (mimochodem s hodnocením Fantazie naprosto souhlasím), ale ty tři uvedené na začátku vlákna, tj. mého dotazu: James Grieve Red, Lobo a... celý příspěvek >
Delikates, 9.11.2017
Pane Hlavatý, děkuji rovněž za vyjádření. A ani nevíte jak je vítané. I já pěstuji Desert (pro některé Dezert) a považuji ho rovněž za delikatesu. A nejraději kamarádům a známým doporučuji odrůdy, které mám sám vyzkoušené nebo se o zkušenostech dočtu... celý příspěvek >
Delikates, 9.11.2017
Paní Lído, chtěl jsem odpovědět i na Vaši první poznámku, ale udělal to pan Hlavatý sám. Ale o Delikatesu byla opravdu letmá poznámka v nějakém dalším vláknu (rovněž si nevzpomenu na kterém), ale ne ve smyslu srovnání a hodnocení jak jsem nastolil... celý příspěvek >
Delikates, 9.11.2017
Pane Hasmane, za výraz novošlechtění se omlouvám. Špatně jsem interpretoval pana Polehlu, psal ve smyslu zkoušky: "A v neposlední řadě jsem ještě nevyzkoušel polské šlechtění". Já uvažoval o udržovacím šlechtění a napsal výraz novošlechtění. A pokud... celý příspěvek >
Delikates, 9.11.2017
Paní Lído, děkuji za upozornění. Asi nejsem důsledný a pozorný. Ale i přes zakřížkování položky Přesný výraz a odkliknutí Více témat a Další příspěvky jsem našel jen dva příspěvky, což mě nepřijde odpovídající Vašemu výrazu ("Bylo tady o ní dost... celý příspěvek >
Delikates, 8.11.2017
Vážení návštěvníci serveru, nenašel jsem diskuzi k podzimní odrůdě jabloně Delikates. Máte s ní zkušenosti, o které se můžete podělit? Velmi by mě zajímalo i srovnání s odrůdami James Grieve Red a Lobo (např. pořadí od v upřednostnění odrůd). Díky za... celý příspěvek >
Rubinola, 8.11.2017
Pane Hlavatý, mám taktéž Rubinolu na stejné podnoži. Váš popis a snímky jsou velmi inspirativní. Obával jsem se celkového snížení a zkrácení letorostů již 9 letého stromu, přičemž jsem byl prozatím příliš opatrný. Díky předanou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika