|
Příspěvky uživatele - 182.116
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kde koupit jabloň Pinova, 29.10.2017 ano, rozumiem tomu p. Ivan, p. Vyslouzil... viem, ze ide aj o ine odrody, ved aj napriklad "cista Fuji" je tu dole pekne cervena...(btw. na fotke je moja prva vypestovana Pinova). dik za vysvetlenie mino BA |  | Kde koupit jabloň Pinova, 29.10.2017  asi som este malo skuseny zahradkar na to, aby som pochopil, ako vyzera cervensia verzia Pinovy... v marketingu vsak robim 25 rokov, z tohoto pohladu mi je to jasne :) mino BA |  |
|  | Jabloně a hrušně do teplých oblastí, 27.10.2017 Predvcerom som Topaz vysadil na M9. Niekto tu na forach spominal vyhrazanie sa pilkou, ako ucinny nastroj prevencie... ja mu verim, kupil som priamo v Agrofructe Cierna Voda, kde mali krasne stromky mino BA |  | Dicolor, 26.10.2017  S p. Ivanom by som vizualne suhlasil. Ak je to pravda, mate byt na co v zahrade pysny mino BA |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 25.10.2017 156.177 Uz ano, cca pre 10 dnami mino BA |  | Angrešt a rybíz 2017, 24.10.2017 Zrejme upal bol aj u mna pricinou toho, ze cervena ribezla Maraton bola "zo dna na den" nepozivatelna. Horka, sucha, nechutna, kyselinky v nej uplne absentovali. Tunajsia horuca klima jej zda sa neprospieva. Podobne sa spravala aj Titania.
Naopak... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 24.10.2017 Pokial je to otazka na mna, tak crz.sk... ale videl som ju aj inde, napr. v Uherskem Ostrohu mino BA |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 23.10.2017 Coxova reneta M7 namiesto Primy, Honeycrisp M26, Granny Smith M9, Tomcot Myr, rozhodujem sa medzi Jonagored a Jonathan mino BA |  | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 23.10.2017 Pan Polehla, boli by ste taky laskavy a vysvetlili prosim skratky VF, VT, CAC, C1, C2...a o co prichadzame, ked sa k tym VT a VF nedostaneme? Dakujem a prajem pekny den mino BA |  | Beni Shogun, 22.10.2017 K panovi z Trnavska: v podstate tu s par plodmi Fubraxu taka ista situacia. Nasiel som dobnuty prvy plod a nevenoval som tomu specialnu pozornost. Do 2 dni vsak uz bola dobnuta tretina jablcok, tak isli okamzite vsetky dolu. Presnu pricinu ani... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|