|
Zkrácení velké třešně - řez, 27.5.2018 Mam 25 letou tresni pred 4 roky jsem udelal radikalni rez vsechny vetve co sli nahoru orezal mely prumer asi12 az 15 cm rezal jsem hned po sklizni za ty 4roky tak krasne obrostla letos muzu trhat tresne... celý příspěvek > |
 |
Neduživá nektarinka, 26.5.2018 Neco podobneho jsem mel pred 14 dny na osmilete merunce kazde rano bylo na zemi asi 30 zdravych listu vzdy na tom samem miste zjistil jsem ze to delaji vrabci priletel sedl na vetev ustipl list puspil tak to delal nekolikrat ted uz to nedelaji |
 |
|
 |
Neduživá nektarinka, 24.5.2018 Nektarinka nebo broskev to je uplne jedno hlavne nesmi puda obsahovat vapno po nastrikani nekolikrat se listi dostane do normalni zelene barvy |
 |
Neduživá nektarinka, 23.5.2018 Podle me ma asi vapenatou zeminu a chybi ji zelezo chce to co nejdriv postrikat HARMONIE ZELEZO ktere koupite zahradnickych obchodech |
 |
Uhorky hynu, 21.5.2018 Bez chemie to proste nejde v loni jsem chtel mit rajcata BIO nestrikal jsem taky jsem nic nemel plisen bramborova zapracovala dukladne sousede strikali a meli rajcat az az |
 |
Buk ze zahradnictví napadený larvou ve dřevě, 17.5.2018 Asi to bude larva drtnika ovocneho napada ovocne a ostatni listnate stromy urcite stromek vymenit jinak bude jen zivorit a stejne casem uschne |
 |
Jaký zavařovací hrnec na destilaci, 15.5.2018 zadny hrnec takove domaci paleni nedoporucuji asi jste uplny amater na paleni podle mne pro vas znamena nezalezi na kvalite hlavne ze tece utrejch |
 |
Sekačka - motor neběží, 11.5.2018 Napiste co mate za znacku motoru ne sekacky urcite vam nekdo poradi |
 |
Paprika Rodrigo, 6.5.2018 Ano máte pravdu sázím po dvou z důvodu až papriky budou větší a opírají se o sebe.Tím se nevyvracejí.Tyčky dávám okolo chodníku podle potřeby. Spon paprik je asi 45x45cm.Skleník má rozměr 210x460cm.Foliák 220x500cm.Do skleníku sázím 42ks po dvou do... celý příspěvek > |
 |
Paprika Rodrigo, 5.5.2018  Papriky ve skleníků a fóliáku jsem vysázel 16.4.2018. |
 |
|
 |
Letošní venkovní sázení rajčat a paprik, 5.5.2018  Venkovní papriky jsem vysázel 23.4.2018 a rajčata jsem vysadil 1.5.2018. |
 |
Síran draselný a brambory, 3.5.2018 Kazdy dela co ho bavi nekdo rajcata jiny papriky |
 |
Ačokča, 2.5.2018 Kazdy si to musi vykouset sam pestoval jsem to pred 10 lety ze zvedavosti nic moc nema to vubec nic spolecneho s okurkou a paprikou jak prerostou neni to k jidlu same velka... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2018/2, 30.4.2018 Nadherne plody rajcat na slovensku se dari ale Milan hokus pokus ma urcite lepsi plody urcite vas trumfne ja mu verim prisvetloval uz zacatkem ledna takze musi... celý příspěvek > |
 |
Chyba rajcine nejaka vyziva?, 30.4.2018  Takhle by měla vypadat sazenice rajčat před výsadbou do skleníku nebo na zahrádku. |
 |