|
Příspěvky uživatele - 214.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Růže warm welcome, 25.5.2009 Děkuji za odpověď! M.Š. |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 24.5.2009 Hezký den, taky mi pokvete Sympatie, tu mám tedy ve velkém květináči, bohužel se mi ze spodu "vyholila", takže vypadá spíš jako stromková, ale nasadila v korunce 16 poupat, takže každý den s potěšením pozoruji, co se děje. S tou mrazovou... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost - co do něj, 23.5.2009 Dobrý den, asi z pohledu zkušených zahrádkářů naivní dotaz : když se na kompost dají jedovaté houby, otráví se kompost nebo se to rozloží? Muž našel nějaké žampiony na louce, ale nejsme si jistí, zda nejde o jedovatý druh, takže je ochutnávat... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 15.5.2009 Děkuji za pochvalu a děkuji i za poradu co se týče Eric Tabarly. Výborný nápad je zjistit si též zónu, narazila jsem na toto téma samozřejmě na helfmefind, ale nějak jsem dosud k tomu nepřihlížela.
Většinou se totiž, a asi nejsem sama, člověk spíš... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 11.5.2009 Dobrý večer, asi mě paní Lili nepochválí, jsem laik, ale mě by se do nádoby líbila růže Eric Tabarly, má být dlouho kvetoucí, pnoucí, vonící, no prostě super. Tedy dle helpmefind. Co udělá v nádobě je otázka, další otázka je kde ji sehnat. Má-li... celý příspěvek > |  | Pnouci ruze do velkeho truhliku, 11.5.2009 Dobrývečer, myslím, že žloutnoucí listy se žilkami jsou nedostatek nějakého prvku, např. železa,/chloróza, kdy je příliš vysoká hodnota pH půdy - vysoký obsah vápna, železo se pak usazuje v půdě a je pro rostlinu nepřístupné, nebo i přemokření.... celý příspěvek > |  | Solitérní růže, 3.5.2009 Já tomu moc nerozumím, ale úžasná růže je Westerland. Je keřová a kvete oranžovo lososově, opakovaně a jemně voní. Pěstitel Kordes, ale dá se sehnat i vČesku. Já ji mám chudinku v mokré půdě a ve stínu, ale ona se moc snaží a krásně kvete. Není však... celý příspěvek > |  | Růže warm welcome, 3.5.2009 Dobrý večer, našla jsem si na internetu růži warm welcome, chtěla bych se poradit, zda by tato šla do truhlíků na balkon a též, má-li někdo vědomost, kde by se dala koupit.Děkuji za odpovědi. Štroblová |  | Růže do květináče, 6.8.2008 Děkuji za odpověď, máte pravdu, všechny ty možné problémy mě vůbec nenapadly, takže zůstanu u letniček. Mirka |  | Růže do květináče, 1.8.2008 Dobrý den, zdravím paní Lili, často čtu její příspěvky, obdivuji její znalosti a trpělivost, s kterou stále radí a odpovídá.Jsem laická pěstitelka růží, ale zahrádka je malá. Napadlo mě, zda by někdo neporadil, existuje-li vhodná růže do květináčů na... celý příspěvek > |  |
|  | Růže a půdokryvné rostliny, 28.5.2008 Dobrý den, bohužel neodpovím, spíš se připojuji k dotazu - také bych k růžím chtěla podsázet nějakou nenápadnější trvalku. V odborné literatuře jsou vždy nejrůznější doporučení a hlavně hezké obrázky, já bych chtěla poprosit o odpověď někoho kdo s... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 12.5.2008 Dobrý den, připojuji se k debatě, zajímalo by mě taky, kdy fíkovník plodí, asi před pěti lety jsem v zásilkovém zahradnictví, snad Kruh, Laelia, to už nevím, mimo jiné objednala fíkovník. V prospektech byl zobrazen samozřejmě s plody, i v textu... celý příspěvek > |  | Piktogramy pro jednoletky apod., 24.4.2007 Nevím, co je na tom hrozného. Většina semen, která kupujete, je takto označena. Je to usus. Vše buď popsané slovně, nebo těmito piktogramy.
Je to srozumitelné a jasné. Mirka |  | Mšice na růžích, 24.4.2007 Vážení, děkuji všem za vaše reakce. Nicméně. Chemické postřiky znám, psala jsem, že je zatím nechci použít. Nevím též, zda je efektivní stříkat mšice proudem vody, nejsem si jistá, že všechny zajdou. Většinou se na půdě hýbou a znovu je musím ničit... celý příspěvek > |  | Elfe, 23.4.2007 Prosím poradí někdo, kde se dá zakoupit růže Elfe od Tantau? Našlajsem ji v Růžové školce Pelcových, ale jestli jsem dobře pochopila, lze objednat až na podzim. Já bych ji ráda stihla zasadit ještě toto jaro.Děkuji, Mirka. |  |
 |
|
|
|