Příspěvky uživatele - 67.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semenáčom hnednú listy, 13.3.2017
Nejčastější příčinou bývá přelití. 
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 13.3.2017
Konference to asi není, ta má pupeny na letorostech postavené kolmo.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 9.3.2017
To máte pravdu. Ale součástí chybné zemědělské politiky je obojí -  jak vyprázdnění vepřínů (levnější je prasata dovézt) tak užívání pesticidů (budou vyšší výnosy). Obojí je z krátkodobého hlediska pro naše zemědělství výhodné, z dlouhodobého... celý příspěvek >
Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 9.3.2017
...tudíž stromy na přešlechtěných mělko a středně kořenících podnožích nemají kde brát za sucha vodu a živiny a oslabené se stávají snadným terčem nemocí a škůdců... Pokud vyznáváte filozofii, že stromky se píchnou do hlíny a pak se o ně 20 let... celý příspěvek >
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 9.3.2017
Hledám vhodnou náhradu za Durancie, u nás hodně trpí moniliovou spálou. Náhrada za Durancii není ani Bystrická, Čerčinská, ani Anna Spath. To jsou švestky s odlučitelnou peckou, ovšem citlivé k šarce zatímco durancie je nodlučitelná, zato poměrně... celý příspěvek >
"ti lidé", které zmiňujete, už jsou dávno v důchodu nebo mrtví. Nezlobte se, to jsou demagogizmy. Chápu, že mrtví dávky neberou. Ale já nezmiňuji ty mrtvé či v důchodu, mluvím o lidech, kteří žijí na vesnicích dnes. A budete se divit, žijí tam a... celý příspěvek >
v nasem state zilo sice o 3 miliony lidi vic, ale k nasem statu patrilo jeste Slovensko a Zakarpatska Ukrajina.Takze zcela zasadni omyl. Žádný omyl, počítal jsem jen českém země. Jinak by těch lidí bylo tehdy víc o 8 miliónů. Jak jste prisel... celý příspěvek >
Prvni moje uzeni, 9.3.2017
Jaký máte názor na to, rozvlažit maso místo ve vodě, v udírně.Myslím udírnu, která má topnou spirálu.Zapnu na 60st a 45min prohřívám.Pak pustím dým.Nic nesuším, neotírám.Jde to, nebo nejde to? Samozřejmě to jde, koneckonců někteří maso vůbec... celý příspěvek >
Prvni moje uzeni, 8.3.2017
Dávám jen 20g soli na kilo masa, totéž na litr láku. Slanost mi přijde tak akorát. Když jsem udil na 70 st - někdy i víc, za 6 hodin bylo vyuzeno (dnes udím déle nižší teplotou). Tužší maso podle mě nevadí, dá se povařit. Naopak rozpadavé už... celý příspěvek >
Karneval, 8.3.2017
Nechci být za každou cenu pesimista. Ale: 1. Pan Hlavatý pěstuje ovoce v podmínkách, jaké má málokdo 2. Pan Hlavatý je pěstovat umí.
Bystrická muškátová nebo Čerčinská?, 8.3.2017
Nevím.  Hlavně neumím posoudit míru její náchylnosti k šarce.  Pokud je stejná jako u Domácí - a o nějaké velké toleranci se u ní nepíše - pak nejsem velký optimista.
Nenáročné jabloně, 8.3.2017
Přeji Vám úspěch. Před 30 lety měl Spartana na zahradě každý. Dnes již ne. Krom citlivosti ke strupovitosti hlavně proto, že zdrobňuje plody.
Asijská hrušeň - proč nepřežila?, 8.3.2017
Já bych to tak hrozně neviděl. Záleží na poloze, půdě, velikosti lípy a hlavně poskytnuté péči. Zasadíme-li strom na jih od staré lípy, může ten strom naopak tvořit ochranu proti studenému severáku. 
Kde koupit (zasláním) špičkové nové rezist. odrůdy na A2?, 7.3.2017
Jaké rezistentní jabloně se v Plantexu prodávají na A2? Já tam nevidím ani jednu.
Řez broskvoně, 7.3.2017
My starší jsme se učili řezat před érou internetu, diskuzních fór i videoprezentací. Měli jsme jenom tu knížku, v lepším případě s obrázky. Ze svého okolí nevím o nikom, kdo by řekl, že tomu popisu nerozuměl. A taky jsme vyznávali pravidlo, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika