|
Výběr postřikovače stromků, 30.4.2017 Nikde ani zmínka o postřikovači DEZA, čím to? |
 |
Solární plachta, 26.4.2017 Musím vyměnit solární plachtu a teď mám dilema jakou.Měl jsem modrou prodejci nabízí např černou v kobinaci s modrou, dále plachtu svařenou a nebo v pruzích pro snažší manipulaci.Bazén je průměr 4,6m a stou svařenou je ta manipulace dost obtížná.A... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nevíte, co to je?, 19.4.2017 V tomhle porostů se drží slimací ale neoziraji to |
 |
Nevíte, co to je?, 19.4.2017  Přidám se s tímhle viz foto |
 |
Co mě to vyrostlo, 10.4.2017  Obrázek |
 |
Co mě to vyrostlo, 10.4.2017 Co mě to vyrostlo ze semen vlastni produkce, mela to být růžičková kapusta. |
 |
Co je to za chorobu, 3.4.2017  Co je to za chorobu?viz foto |
 |
Skla skleníku, 2.3.2017 Sklo Helios se dá sehnat je řezané na míru ale u sklenářu ne.? |
 |
Skla skleníku, 2.3.2017 Smysl je zastínění, ale ne vápnem neboť to nejde dolů, naleptá to sklo na kterém se pak drží špína.Je k tomu určen nátěr, je ale lepší použít stínící síťovinu.Když provedete nátěr čímkoli a přijde 14 dnů pod mrakem je ve skleníku tma ale síťovinu... celý příspěvek > |
 |
Sýkorky a dravci, 28.2.2017 U jedné budky pro sýkorky přes zimu strakapoud zvětšil vstupní otvor na 5cm.Mám očekávat že tam zahnízdí a nebo otvor upravit zpět pro sýkorky. |
 |
|
 |
Výsadba sazenic rajčat po dvou kusech, 16.2.2017 Pěkné ale v mojich podmínkách idealní porost pro plíseň. |
 |
Rajčata ve stavebních vědrech, 8.2.2017 I přes tuhle diskusi jsem si objedlal plastové kbelíky a jsem přesvědčen že budu mít lepší rajčata než z obchodu.Např.pro sadbu zasadně nepoužívám kelímky od jogurtů, protože v černých sadbovavačích mě to daleko lépe roste. |
 |
Teploměr, 3.2.2017 Každý obyčejný elektronický teploměr uchovává max. a min.teplotu to nestačí? |
 |
Rajčata ve stavebních vědrech, 30.1.2017 U těchto kbelíků je uváděno že jsou vyrobeny z recyklovaného PE a že nejsou vhodné ke krmným účelům, ale rostlinám to snad nevadí. |
 |
Kampak jste se slimaci letos podeli?, 25.1.2017 Z tou promrzlou půdou bych to moc netvrdil, zrovna včera jsem namátkou prohlížel teplotu ve 20cm na různych místech republiky a je nepatrně pod nulou asi vlivem sněhu.Ale pokud promrzne 60 cm tak těch slimáků výrazně ubyde. |
 |