|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý plevel, 22.5.2019 ...nebo křídlatka? SPCH |  | Komule Davidova - varhánkové listy, 22.5.2019 Ať je to v důsledku jarních mrazíků a následného chladna, nebo kvůli ataku roztočů, pokud i tam u Vás poršelo, budete to za pár dní ukládat do zapomnění-rostlinstvo poletí jako raketa-vstříc slunci a kráse! Samozřejmě nejvíce to plevelné. SPCH |  |
|  | Zdvojené plody, 22.5.2019 Taky jich mám na slivoních habakuk, většinou jedna část odchází, nebo praská, černá... Po odloupnutí zbylá část hojí ranku drsnější jizvou. Slyšel jsem, že to souvisí s Černobylskou havárií-cosi s poločasem rozpadu, ale jak píšu, je to... celý příspěvek > |  | Přehuštění koruny, 22.5.2019 S tímto názorem se ztotožňuju na 100 prc. SPCH |  | Broskvoň zasazena 7.4. - schnou listy, černé, 21.5.2019 Výsadbová jáma je jak velká? Její obsah činí 100pr.substrátu, nebo jde o směs s převažující okolní zeminou, nebo provzdušněnou půdou ze záhonu, pole? Pokud jde o směs, v jakém poměru? Dle fotek nevidím žádnou tragedii-vlivy počasí a start nového... celý příspěvek > |  | Je slivka Toptaste samoopelivá?, 19.5.2019 Roni, rozloupněte ty špatné plůdky-v některých můžete načapat při činu původce úhynu, z některých už vzal kramle-buď do další trnečky, nebo už zamířil do půdy k přeměně v budoucího dospělce! Já nestříkám, stromy mám cca 7i leté, dosáhnu až na jejich... celý příspěvek > |  | Hloubka sadby, 18.5.2019 Hlavně nepohřběte srdéčko-to by mohlo být fatální. |  | Broskvoň - poraďte co dál, 18.5.2019 Ano, je to kadeřavost. A maticemi myslíte mšice? Tady pomůže odstranění konkurující trávy-alespoň na stopu, lépe na 60cm dokola. Potom pohnojení. Nechápu to, že když chtějí pěstitelé brzy hodně krásných plodů, tak zároveň trpí zelené zloděje-podobné... celý příspěvek > |  | Co s odnožemi u jahod, 18.5.2019 Já se na pěkné, zdravé odnože a jejich vyvrcholení v podobě nových rostlinek těším-budu jahodiště zakládat na jiné části zahrady, místo stávajícího je do budoucna vyhrazeno na jiný účel. Teď je tolik různorodé práce, že v jahodách jen opatrně pleju a... celý příspěvek > |  | Přesazení starých velkých růží teď, 18.5.2019 Před samotným výkonem-výkopem odřežte-odstřihněte nahrubo. Okolo výhonů dejte např.pytel, nepotřebnou starou deku apod., stáhněte provazem nebo lankem... a vykopejte, zasaďte-asi o 5 cm hlouběji než byly do teď. Obal, který chránil rostlinu i Vás... celý příspěvek > |  |
|  | Hrách - neroste, okousané listy a kořínky, 17.5.2019 Holubi se činí. |  | Žloutnutí sazenic rajčat odspodu, 15.5.2019 Po osmi týdnech ve výs.substr. mají hlad jako vlčata-dejte jim fofrem dávku a o víkendu šup venčit! |  | Úroda meruněk 2019, 15.5.2019 Buď má 142.7 dva pětileté stromky, nebo měly nadstandartní věk už před zasazením na nynějším stanovišti+dobré podmínky a péči... U meruněk žádnou probírku nikdy nedělám, žádné zababčení-narozdíl od jabloní jsem nikdy nezaznamenal... |  | Odstav mláďat + očkování, 15.5.2019 Jak jsou Vaše králíčátka stará? Průměrný věk pro odstav je 8 týdnů-záleží na více faktorech-např.na počtu sourozenců, jejich kondici. Když je jich více, lze odstavit i nadvakrát-nejprve velikány, drobnější asi o týden, 2 později.Chcete-li jejich... celý příspěvek > |  | Slepička nemůže na jednu nohu a "pípá", 15.5.2019 Petře, je celkem jedno kde v ČR, nebo jinde chováte, ale jedno je jisté-přechodové období- z jednoho typu odchovu do dalšího je pro Vaše slepičky velmi náročné! Asi se jedná o budoucí nosnice lehkého, či polotěžkého typu? Ty velkým množstvím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|