|
Staré odrůdy, 23.3.2009 Pořád nechápu to přesvědčení, že starý=špatný. |
 |
Soumrak zahrádkaření?, 21.3.2009 Právě že v superhyper to nekoupíš. |
 |
|
 |
Fíkovník, 21.3.2009 Hybridy? Hybridy s čím? |
 |
Soumrak zahrádkaření?, 21.3.2009 Naštěstí ale dnes historii nepíší vítězové, ale nezávislí historikové, a to je dobře.
To určitě říkali všichni v historii... |
 |
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 21.3.2009 On je snad vit.C jediný kritérium zdravosti? |
 |
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 20.3.2009 No dobře, když je to v pořádku tak mi tedy řekněte na co se podle vás tázající vlastně ptá? |
 |
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 20.3.2009 Nevím co s tím mají společného vědomosti, já vím že aktinidie je kiwi. Jen mi ten dotaz přišel nějaký neuspořádaný a navíc smíchaný s nějakou reklamou. |
 |
Venkovní ibišek - délka kořenů, 20.3.2009 Jehličnany nebo listnáče? |
 |
vlastní semena, 19.3.2009 Nesmysl, v místě jejich původu (střední Asie) pořád rostou. |
 |
aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 17.3.2009 Je dobrý si nejdřív promyslet co napíšete. |
 |
|
 |
Ibišek, 15.3.2009 Odpověď, odpověď... Ale na co se to vlastně ptáte?
Po tom co odkvetou upadnou. |
 |
Pančovaný med, 13.3.2009 Líbit se vám to nemusí ale prostě to tak je. Pokud část identifikovatelné skupiny dělá bordel, hněv se snese na celou skupinu. Vždyť to tak funguje vždycky, nevím co se nad tím rozčilujete. |
 |
Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009 No to těžko, když je z Ameriky. Spíš si to spletla s akácií. |
 |
Jakému stromu patří tyto lusky?, 7.3.2009 V Egyptě? Kde by se tam vzaly? |
 |
Je třeba na každou odrudu kiwi třeba samec?, 7.3.2009 Je samozřejmě nutné mít dost odrůd samců aby pokryli celé období kdy kvetou samice. |
 |