|
Příspěvky uživatele - 240.162
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Muchovník, 5.5.2018 Já si muchovníku velice cením a moc mi chutná, bohužel je nás víc. Přesto, že mi na zahradě rostou veliké dva keře, které bohatě plodí, tak jsem loni neochutnala ani jednu kuličku, vše sežrali opeřenci a to v ještě nedozrálém stadiu. | | Asimina Triloba, 23.4.2018 Stromek Asiminy mi roste na zahradě už devátým rokem a žádné dlouhé a tenké větve jsem dosud nezaznamenala. Jediný, zato velmi důkladný, střih provedl před lety náš labrador. Že by právě proto stromek působil spíše podsaditým dojmem s pevnými... celý příspěvek > | |
| | Asimina Triloba, 22.4.2018 Taky u mě je stromek Asiminy mimořádně bohatě obsypán květy, tolik květů ještě nikdy neměl. Je u nás ale veliké sucho, takže se hodlám letos polepšit a zalévat a zalévat, bylo by ovšem vhodné, aby mi déšt naplnil kontejner, zatím je totálně prázdný.... celý příspěvek > | | Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 17.4.2018 Já jsem si letos pořídila ruský obloukový skleník Trjoška 3x4m. Je čerstvě smontovaný a já jsem nadšená.
| | Rajčata 2018, 10.1.2018 Vážím každé rajče, které sklidím a vedu si velmi přesnou statistiku. Pokud vyprodukuje rostlina 4kg plodů, tak jsem velmi spokojená, samozřejmě, že se někdy povede více. Pěstuji venku, takže ve skleníku lze možná sklidit i více, ale vsadím svoji... celý příspěvek > | | Rajčata 2018, 18.12.2017 Já jsem letos pěstovala 55 odrůd rajčat, šílené! Pátrám po rajčeti, které by bylo pro mé potřeby ideální, mělo by krásně vypadat /dle mého vkusu/, dokonale chutnat, vážít něco kolem 200g, být hodně masité, rostlina by měla být mohutná a schopná... celý příspěvek > | | Kumoi, 3.8.2017 Moc pěkné! Taky bych už měla možná takové plody, kdyby si manžel při likvidaci mšic nevzal omylem postřikovač se savem. | | Rajčata podlouhlá, 2.8.2017 Opalka má paprikový tvar, hmotnost obvykle 150g, rostlinu pěstuji na dva výhony a každý má přes dva metry, s produkcí jsem velmi spokojená.
| | Rajčata podlouhlá, 2.8.2017 Malá ukázka sklizených podlouhlých rajčat.
| | Sklizeň 2017, 28.7.2017 Rajčata se nějak rozdozrávala a já jich teď mám plnou kuchyň. Letos vedou masité odrůdy.
| |
| | Česká rajčata 2017, 23.7.2017 Na jaře, v období kdy se prodávají přísady rajčat, jsem byla na návštěvě u Evy na Myjavě a zašly jsme na tržnici. Na trhu byli prodejci z celého Slovenska a prý tam jezdí taky spousta Maďarů a já jsem byla nadšená. Jenže z rajčat prodávali z 90%... celý příspěvek > | | Rajčata podlouhlá, 21.7.2017 Začíná dozrávat Pozzano F1. U této impozantní a plody neuvěřitelně obsypané rostliny se s obdivem zastaví každý návštěvník mé zahrady. Je s podivem, že tohle nádherné rajče postrádá jakýkoliv náznak rajčatové chuti. Použiju ho na sušení a chuť... celý příspěvek > | | Sklizeň 2017, 20.7.2017 U nás už hodně dlouho nespadlo nic a je horko jako v pekle, každý den přes 30°C a dnes jako bonus 35°C. Nic nepraská, ale všechno vypadá i přes zálivku chcíple. Moje dnešní "Black" sklizeň. | | Sklizeň 2017, 14.7.2017 Na mé zahradě dozrála jako první z masitých rajčat Black from Tula, v těsném závěsu Cherokee Purple a následovalo Býčí Srdce Oranžové. | | Rajčata podlouhlá, 12.7.2017 Letos jsem se trochu více zaměřila na pěstování rajčat podlouhlých, některá přípomínají spíše papriku. Nejsou ještě zralá, ale už teď vypadají moc hezky. | |
|
|
|
|