Příspěvky uživatele - 240.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím, kdo pozná, co je tohle za rostlinu?, 5.9.2017
Lufa nemá tak hezky pravidelný válcovitý tvar, benincasa je zase baculatější. zadavateli, špatně vidím listy, ale přijde mi, že nejsou tak pevné, chlupaté jak u tykvovitých, ale takové... tenčí, lesklejší?
Jakou magnoili, 4.9.2017
Omrzá tak běžně, většinou to šlehne jen pár květů. Letošních celonočních -10st, zlikvidovalo kvetení komplet. Tedy pár květů vykvetlo v létě. Pak zase sucho a je ráda, že žijeSazaník..ten mám jeden, tehdy ještě ani kultivary k dostání nebyly. Je... celý příspěvek >
Jakou magnoili, 4.9.2017
Jak píše Beny, Nigra už je stará, jen mi připadne, že teď, asi tři roky, je víc v kurzu. Susan mám taky, asi poloviční a má světlejší květy. Vrazili mi ji tam zahradníci, já ale chtěla Rusticu Rubru No, co už. Zasadila jsem si ji jinde.  Genie... celý příspěvek >
Jakou magnoili, 3.9.2017 Obsahuje fotku
Ne moc vysoký, spíše široký, hustě olistěný keř, je liliiflora 'NIGRA'. Splňuje i ty tmavé květy, krásně voní a v létě opakuje květenství, i když už jen slabě.
Pomoc s určením pokojovky, 30.8.2017
Ano, i u nás se jí říká voskovka, s upřesněním: na hřbitov neb je tam asi nejčastěji vysazovanou kytkou
Jíst plody, pokud rostlina má nějakou nemoc?, 29.8.2017
Doma se vyvaruju postřiků ovoce a zeleniny právě proto, abych ho mohla normálně jíst. Loupat si domácí okurku, ač zhyne na cokoli by mne snad ani ve snu nenapadlo. O škodlivosti např. plísně okurkové na zdraví lidí jsem v životě neslyšela a myslím,... celý příspěvek >
Co to je, prosím?, 28.8.2017
Tak o této rostlině snad vidím, slyším úplně poprvé Slovensko mám za humny, ale nejsem si vědomá, že bych ji tam někdy viděla...
Co to je, prosím?, 27.8.2017
Aha, ano, máte pravdu, stejně jako pan Josef, jsem na to špatně viděla, poupat jsem si vůbec nevšimnula. Taď při lepším světle už je vidím. Hmm, je to asi něco ze silenek...
Co to je, prosím?, 26.8.2017
Nevím, na co se mám dívatmyslíte ten muškát?
Sklizeň rakytníku, 26.8.2017
Buďte si jistý, že žádného ptáka trny neodradí spíš to, že ještě není zralý. Já bych tedy nezralý nesklízela, u nás ještě ani náhodou. Jen ta ranná(Slunečnice, Krasavice? Fakt už nevím) ta byla sklizená, než jsem mrkla Aha, teď koukám výše... tak... celý příspěvek >
Barota rukávovitá, 26.8.2017
Semena se dají sehnat ve specializovaných obchodech, mě je brácha přivezl z nějakého semenářství v Praze, tuším někde na I.P. Pavlova, ale musela bych se zeptat přesně. Ani po několika pokusech mi nevyklíčily Koupila jsem si sazenici někde v hobby... celý příspěvek >
Latnatá hortenzie, 25.8.2017
První rok vyrostly keře cca třičtvrtě metru - to bylo ještě tak normální léto. Další rok ještě na metr, ale pak už ani o píď, spíš bych řekla, že jsou ještě o něco menší a tam je držím už asi tři roky. Taky jsem musela na jaře střihnout hlouběj,... celý příspěvek >
Choroba rododendronu, 25.8.2017
Otevřené pupeny bývají právě napadené(vyžrané) larvama lalokonosce. Na jaře po odkvětu, je hlavně všechny otrhejte a vyhoďte či spalte, aby se vám zase neroznesli dál. Ale nic hrozného, to jste neviděla ty moje ronďáky, váš vypadá výborně, zdravě,... celý příspěvek >
Ano určitě, stříhat na jaře se musí, aby nasadily bohatě na květ... já už bohužel ale nemám co, vyloženě jen odcvaknu staré květy. A jsem ráda, když ještě vůbec nějaký nový vyhodí... Mám růžovou (Pinky Winky) i tu čistě zelenkavou(tam si kultivar... celý příspěvek >
Jen bych dodala, že pokud na sluníčku, musí se udržovat vlhká zem. Mám je na slunci a už tři roky extrémní sucha, takže jsou rok od roku menší a budu ráda, když mi nezajdou úplně. Přírůstky nula
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika