|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Co nejméně postřiku na ovocé stromy, 10.2.2019 Řeším to podobně jako W. Akorát pilatky a květopas tu není, obaleče bych spočítal na prstech. Takže jen ta monilie, kadeřavost, rez na hruškách a padlí na angreštu. I tak je toho dost. | | Ze stonku rostou nové listy, 9.2.2019 Nic se neděje, rostlina pokračuje v růstu. Přesaďte ji tak, aby nově vyrůstající část se dotýkala substrátu a měla kam zakořenit. | |
| | Předpěstování košťálovin, 7.2.2019 To má tak někdo štěstí. Já bych pařeniště pod sněhem nenašel a i kdybych ho našel, při ranních třináctkách bych to neutopil ani lokomotivou. | | Brokolice a květák na jaře, 3.2.2019 Bydlíte v Itálii, že vám roste brokolice v zimě? | | Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019 H yper M arket. | | Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019 Čtyři roky tuším, ale jak jsem psal, fólie je poměrně ok, odešly zipy a některé švy tím zatížením od vody. Ještě by rok držela jistě. Ale rozlámaly se plastové spojky a zohýbaly truky. A ty spojky se nedají ničím nahradit. Takže letos jde do šrotu.... celý příspěvek > | | Foliový tunel z ohebných trubek, 28.1.2019 Až tak hluboce se v tom nerýpu. Pěstoval jsem v tom několik roků úspěšně rajčata a byla červená jako obvykle. Pak to postupně rozervaly vichry a přívalové deště. | | Foliový tunel z ohebných trubek, 27.1.2019 Právě že fólie to vydržela. Byla to poměrně kvalitní kašírovaná fólie zelené barvy. Udržela všechno. Trhala se už jen poslední dobou ve spojích, kde byla šitá a tím pádem narušená dirkami. Typ určitě kašírovanou, značku nemám páru. Stabilizovanou... celý příspěvek > | | Foliový tunel z ohebných trubek, 27.1.2019 Mám obloukový z HM a stane se, že jak jsou podélné trubky od sebe daleko, při přívalu se tam udělá loužička a postupně lavor, načež vznikne obrovské vemeno s vodou, které když to nerozláme, tak zohýbá. U hranaté konstrukce by se to nemělo stát tak... celý příspěvek > | | Zavaření uzeného masa, sklenice, 27.1.2019 Myslím, že do Omnia s červeným těsněním je to spolehlivější. Do šroubovacích jsem to nezkoušel. Pravidelně kontrolovat tuhost nálevu a do roka spotřebovat. | |
| | Vari, motor Jikov chcípá, 27.1.2019 Mně to samé říkal mehanik a dělal jsem s tím psí kusy, filtry vyměnil. Benzín teče proudem. Zbývá ten podtlak, díru hned vrtat nebudu, povrtám se ve víčku, je tam nějaký závaží, zkusím to prozkoumat. | | Citroník, 26.1.2019 Mně by zajímalo, čím likvidujete puklice. Občas jsem nějaký citrus pěstoval ale vždycky ho napadly puklice a protože jsem to nechtěl likvidovat "tvrdou" chemií kvůli plodům, rostliny zahynuly. | | Vari, motor Jikov chcípá, 25.1.2019 Podle mně to taky ukazuje na ten podtlak v nádrži, plechová má jiný špunt než plastová. Až vypukne jaro, začnu testovat. | | Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 23.1.2019 Nechci být hnidopich, ale bronz, tedy měď, cín olovo nejsou kovy? | | Vari, motor Jikov chcípá, 23.1.2019 Tryska byla venku snad milionkrát a vždy vypadá čistě. Zkusím tu nádrž. | |
|
|
|
|