 |
Příspěvky uživatele - 65.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Palenie z exotickeho ovocia, 25.1.2017 Som na tom podobne ako diskuter pred par rokmi. takze by som sa rad spytal, ci medzicasom niekto nieco podobne vyskusal.
mne osobne sa jedna o mandarinky.
zaujima ma vas nazor na supu, ktora isto obsahuje velke mnozstvo eterickych olejov a... celý příspěvek > |  | Kvas Oskeruše, 17.1.2017  priznam sa, ze to je nastarsi vek, aky som v literature, ci na nete nasiel.
kazdopadne je to najvacsia znama oskorusa.
a kedze rastie na juho zapadnom upati a vsade okolo rastu iba sipky, pripadne vinic tak som sa priklonil k tej hornej... celý příspěvek > |  |
|  | Kvas Oskeruše, 17.1.2017 Zdravim,
tak tento rok som uz po druhy krat skusil Oskorusovicu. - Single Tree
Postupne som nazbieral asi 190kg plodov, 90 percent z jedneho stromu na ktory som obzvlast hrdy, pretoze to je absolutny unikat a je to asi 530 rocna oskorusa.... celý příspěvek > |  | Pálenka z dýně, 17.1.2017 Ja by som sa tohto pokusu rad zastal. Ved predsa existuje mnozstvo odrod tekvic, dýn. Urcite existuju sladke a aromaticke. moj dedko si pestoval takzvanu medovu tekvicu. mala gulata, nadherne vonala i chutila. v portugalsku maju tiez daku tekvicu... celý příspěvek > |  | Švestkový kvas - zastavení, 17.11.2016 Dobry den Palenici.
pripojim sa k vlaknu.
Tiez mam s priatelkou zalozeny slivkovy kvas, zbierany postupne, uz to trva aj dva a pol mesiaca. boli to dive slivy, nejdu od kostky a su uzasne sladke. nachadza sa v pivnici s teplotou okolo 15 - 18... celý příspěvek > |  | Dřinka - použití, 25.8.2016 Dobrý deň, pán Štefan.
Ako krásne ste o drienke a drienkovici napísal. zatial sa mi podarilo drienkovicu koštovat iba raz, v Tvarožnej Lhote na Slávnosti Oskoruše, kde prebieha aj degustácia ostatných destilátov. zo zhruba 1300 vzoriek tam bola... celý příspěvek > |  | Zoctovatělý kvas - přeměna na ocet, 11.8.2016 nastudoval by som si vyrobu balsamica. v praci mame rozne octy firmy Hont, vyrabaju za studena lisovane oleje a aj octy z lokalnych surovin talianskou metodou. skusal som dulovy, visnovy, jablkovy, hruskovy. vsetky su uplne uzasne, nadherne... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|