|
Příspěvky uživatele - 50.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém s hrušněmi, 8.6.2008 Ahoj. Takže problém s vadnoucími výhonky vyřešen, alespoň tady u nás na valašsku. Byl jsem se projít a trochu jsem si je prohlédl, a taky že odeberu vzorky a zanesu je známému fytopatologovi:-) Ihned jsem si všiml, do prstence(kolem větévky)... celý příspěvek > |  | Synsepalum dulcificum, 8.6.2008 Hm, musim konstantovat, že takhle už se na to dívám jinak, pokud Vám takto vyklíčila:-)
Díky. Karlos. |  |
|  | co mám s orchidejí, 8.6.2008 Takto mi odešel vrchol asi u dvou phalaenopsisů. Většinou je to např. v kombinaci s chladem, nebo ani nemusí... prostě uhnije. Rostliny ale většinou vyrazí ze zásovního pupenu zboku. Obrazily mi takto oba s uhnilým vrcholem, jeden ještě mám, bude... celý příspěvek > |  | Co je to?, 7.6.2008 Přídavek: Spíš najdete pod Senecio confusus
Karlos |  | Co je to?, 7.6.2008 Pseudogynoxis chenopodioides
Karlos |  | Pěstování orchideí, 23.5.2008 Phalaenopsisy není třeba pravidelně takto máčet, stačí je zalévat jako kterékoliv jiné kyktky... shora, ovšem ne tak často... stačí vyhmatat kdy směs už je suchá a zalít... snesou fakt hodně.
Karlos |  | vodní myši - hryzci, 9.5.2008 Já si kdysi myslel že mám na záhonech hryzce, ale chytil jsem dva krtky.
Krtci v dobré půdě nedělají hromádky, ale pouze otvory...
Karlos |  | Třešeň, 8.5.2008 He? No mě šlo spíš o to, jestli se nejedná o nějaký efekt který je známý a má jej na vině třeba půda, nedostatek či nadbytek prvku... prostě říkám si, proč se nezeptat.
Karlos |  | Co je to za kytku?, 3.5.2008 Sorry, zapoměl jsem se podepsat... vnáším tady chaos... tedy mé poslední tři příspěvky jsou odemne.
Karlos |  | Co je to za kytku?, 3.5.2008 Mno, ten má le trochu užší listy... |  |
|  | Co je to za kytku?, 3.5.2008 Trochu mi to připomíná Codonanthe gracilis. Pěkná gesnerka co se dá pěstovat i epifyticky.
Karlos. |  | broskvoň z pecky, 17.4.2008 No díky. Já si říkám, že tím silným uvazováním třeba ten pupen moc zmáčknu, nebo ho omezuji v přirůstání.
Karlos. |  | Prosím o radu, ochrana před mrazy, 22.3.2008 Zajímalo by mě jak je to s postřikováním vodou. Kolik může zachránit? Co třeba postřikovače nad kourunou, občas puštěné přes noc???
Karlos |  | Lilie - hnojení, 13.3.2008 Zrníčko cereritu? Prosim?:-) To musíte vysvětlit...
Mno ty orienpety jsou moc hezké, vápník prý snáší dobře, takže cererit určitě pude, stejně jako kristalony, NPK, vegaflor, a jiné... Hlavně nepřehnojovat. Já si myslím že dobrý kompost je... celý příspěvek > |  | orchidee nádoby na pěstování, 9.3.2008 Moc ne. Spíš pro terestrické druhy. Pro epifyty je opravdu lepší si jej namíchat. Podle literatury.(Kůra, rašeliník, polystyren...).
Karlos. |  |
 |
|
|
|