Příspěvky uživatele - 50.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s hrušněmi, 8.6.2008
Ahoj. Takže problém s vadnoucími výhonky vyřešen, alespoň tady u nás na valašsku. Byl jsem se projít a trochu jsem si je prohlédl, a taky že odeberu vzorky a zanesu je známému fytopatologovi:-) Ihned jsem si všiml, do prstence(kolem větévky)... celý příspěvek >
Synsepalum dulcificum, 8.6.2008
Hm, musim konstantovat, že takhle už se na to dívám jinak, pokud Vám takto vyklíčila:-) Díky. Karlos.
co mám s orchidejí, 8.6.2008
Takto mi odešel vrchol asi u dvou phalaenopsisů. Většinou je to např. v kombinaci s chladem, nebo ani nemusí... prostě uhnije. Rostliny ale většinou vyrazí ze zásovního pupenu zboku. Obrazily mi takto oba s uhnilým vrcholem, jeden ještě mám, bude... celý příspěvek >
Co je to?, 7.6.2008
Přídavek: Spíš najdete pod Senecio confusus Karlos
Co je to?, 7.6.2008
Pseudogynoxis chenopodioides Karlos
Pěstování orchideí, 23.5.2008
Phalaenopsisy není třeba pravidelně takto máčet, stačí je zalévat jako kterékoliv jiné kyktky... shora, ovšem ne tak často... stačí vyhmatat kdy směs už je suchá a zalít... snesou fakt hodně. Karlos
vodní myši - hryzci, 9.5.2008
Já si kdysi myslel že mám na záhonech hryzce, ale chytil jsem dva krtky. Krtci v dobré půdě nedělají hromádky, ale pouze otvory... Karlos
Třešeň, 8.5.2008
He? No mě šlo spíš o to, jestli se nejedná o nějaký efekt který je známý a má jej na vině třeba půda,  nedostatek či nadbytek prvku... prostě říkám si, proč se nezeptat. Karlos
Co je to za kytku?, 3.5.2008
Sorry, zapoměl jsem se podepsat... vnáším tady chaos... tedy mé poslední tři příspěvky jsou odemne. Karlos
Mno, ten má le trochu užší listy...
Trochu mi to připomíná Codonanthe gracilis. Pěkná gesnerka co se dá pěstovat i epifyticky. Karlos.
broskvoň z pecky, 17.4.2008
No díky. Já si říkám, že tím silným uvazováním třeba ten pupen moc zmáčknu, nebo ho omezuji v přirůstání. Karlos.
Prosím o radu, ochrana před mrazy, 22.3.2008
Zajímalo by mě jak je to s postřikováním vodou. Kolik může zachránit? Co třeba postřikovače nad kourunou, občas puštěné přes noc??? Karlos
Lilie - hnojení, 13.3.2008
Zrníčko cereritu? Prosim?:-) To musíte vysvětlit... Mno ty orienpety jsou moc hezké, vápník prý snáší dobře, takže cererit určitě pude, stejně jako kristalony, NPK, vegaflor, a jiné... Hlavně nepřehnojovat.  Já si myslím že dobrý kompost je... celý příspěvek >
orchidee nádoby na pěstování, 9.3.2008
Moc ne. Spíš pro terestrické druhy. Pro epifyty je opravdu lepší si jej namíchat. Podle literatury.(Kůra, rašeliník, polystyren...). Karlos.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika