|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
chlupáčci, 22.10.2008 Teda Mílo, takto mě odhalit!!! Máte pravdu, sice nevím kdy to bude, ale já se už těším na to 10kg štěňátko.To jsem tak průhledná?? |  | Sundavillea Red - pěstování, 22.10.2008 Paní Dano já teda stříhat nebudu, až na jaře.Je taky plná květů a poupat, ještě nadělá parády.Mám ji přes den ještě venku, na noc ji raději přenesu do domu.Až přijdou stálejší mrazíky, tak má nachystané místo v chodbě.Stejně jako vloni.Žádné... celý příspěvek > |  |
|  | chlupáčci, 22.10.2008 Tak to mě se ta moje taky víc líbí.Ta dobrmaní kopie je sice taky mazlík a už bych ho nedala, ale kdyby byl aspoň o něco větší.Takové chrastítko, to se člověk pomalu bojí vzít do ruky.Mílo já si nejsem úplně jistá, ale za tu dobu je větší asi o... celý příspěvek > |  | chlupáčci, 22.10.2008  Tak to zas nemusíte.To já jen, že dcera je na něj pyšná a nemá ho dlouho tak vždy zdůrazní to "Pražský krysařík"No a teď si představte, vedle té dvojky Vlkodava.Toho chce zas druhá dcera.Můžu já mít klidný stáří?? |  | chlupáčci, 22.10.2008  Paní Dano, kdyby to četla dcera... Ratlík, Pražský krysařík to přeci je Jo a to větší a chlupatější, tak to je moje Jessinka |  | chlupáčci, 22.10.2008  Milá Danielo, tady zrovna moc hezky nevypadá, je urousaná z trávy a celá od písku.Ten miluje, ale asi jen proto, že je malá a tak když si sedne pěkně na horu víc vidí. |  | chlupáčci, 22.10.2008  Kočky to jsou krásný, pěkná smečka.Mílo máte pravdu, co ta toho navymýšlí a navyvádí.Jen zapomenu zavřít dveře už je uvnitř a okamžitě něco vleče ven.Manželovi loupí tu špachtli tu kleště, když něco dělá pořád jen slyším"Jessi nech to, polož to,... celý příspěvek > |  | chlupáčci, 22.10.2008  Poradí někdo co to vyrostlo mezi letničkami??? |  | vistárie, 22.10.2008 Ahojky Veruno, tak to je nápad, jdu do toho.Teda musím ukecat mužskýho.Sloup jsem našla ve stodole a tři roky tady leží ladem, tak bude aspoň k užitku.Moc díky za nápad |  | Přezimování sazenic smrčků v květináčích, 13.10.2008 Několik jehličnanů jsem zimovala takto, na dno bedýnky zeminu, postavila jsem květináče, zasypala zeminou, bedýnku jsem pro jistotu obalila jutovým pytlem a bublinkovou folií.Přežily |  |
|  | Zázraky v zahradě, 13.10.2008 Jste mě dostal!!! |  | Zázraky v zahradě, 12.10.2008 Jak tak koukám, budu se muset zdokonalovat ve focení.Nato je nádherná, a při pohledu na houby co nafotil Keny(jestli dovolíte bez toho bz)jsem až dostala chuť na praženici.Tak vidíte jaký jste dobrý fotograf, v Lucii to vyvolalo chuť na pivko(i když... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 12.10.2008 Ahojky Berto, určitě vykvete, jen musíte mít nachystanou chladnější a světlou místnost v případě nouze (hrozících mrazíků).Já ji mám plně kvetoucí a se spoustou poupat stále venku.Noční teploty se tady už pohybovaly na 3 stupních a je OK.Nyní je... celý příspěvek > |  | okraje trávníku, 12.10.2008 Tak to mě taky.Jen bych ráda místo kůry dala drobné kameny.Založila jsem nový záhon kousek od jezírka a tam je to samý šutr, balvan... a kůra by se do těch míst asi moc nešikla.Nebo vymyslím kombinaci.Máte to moc hezký Danielo!!! |  | Ředění slivovice, 11.10.2008 Teda děvčata, budem vypadat asi jak alkoholici a pravděpodobně pány pobavíme.Slivovice to je prostě pohádka.Nejraději ji mám v pokojové teplotě.A když sklenku položíte do dlaně a lehce pohupujete a vnímáte tu vůni a pak malý doušek nechat pomalu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|