|
Keř s modravými květy, 8.4.2009 Podívejte se na diskuzi k latnatci, dala jsem tam i foto svého keře, který mi přezimuje venku už asi 3 roky. Přežil mi i letošní zimu, jen jsem ho musela teď na jaře ostříhat, protože listy zhnědly, ale už mi raší nové. Taky se mi ho dokonce podařilo... celý příspěvek > |
 |
Co je za odrůdu Favorit, 15.1.2009 Pokud je to odrůda Favorite Morettini (je jich více klonů, označovaných číslicemi), pak by to byla ranější odrůda, zrající asi 2 týdny před Red Haven, tedy v červenci. safrataz@centrum.cz |
 |
|
 |
O jakou palmu se jedná?, 1.1.2009 Na prvním obrázku je phoenix canariensis a na druhém je chamaerops humilis.
David |
 |
I toto je Mountfield, 21.12.2008 Pokud se nepletu, Mountfield snad ve Vašem případě přistoupil na výměnu čerpadla. Tak co dál řešíte? A jen tak na okraj - vy se tady všichni oháníte ČOI, ale ta pokud vím posuzuje pouze procesní záležitosti. To znamená jestli reklamace proběhla... celý příspěvek > |
 |
Druh palmy?, 20.12.2008 na 100% je to washingtonia. |
 |
I toto je Mountfield, 20.12.2008 Opravdu mám doma některé věci od téhle firmy. Mám za sebou i jednu negativní zkušenost a jsem si vědom toho jak jsou drazí. Co se týká relamy, nemyslím že bych byl obětí. Vystudoval jsem psychologii a mám MBA z oboru marketingové studie, takže... celý příspěvek > |
 |
chorvatská palma, 20.12.2008 Phoenix dactylifera je odolný - 12°C, Phoenix canariensis je odolný -10°C. Oba dva druhy se zimním přikrytím by měly přežít, jinak Phoenix canariensis roste opravdu v Praze ve volné zemi. |
 |
Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 20.12.2008 Je to tak. Obě značky patří do koncernu GGP a jsou vyráběné v továrně firmy Emak... |
 |
Odstranění vrstvy listí ze zahrady po zimě, 20.12.2008 My jsme za traktůrek koupili u Mountfielda sweeper. Je to takový vozík s rotačním kartáčem a košem a čistí to naprosto geniálně. |
 |
Nůžky plotové Oleo Mac HC 260 XP - Mountfield, 20.12.2008 Asi budete maličko mimo mísu. Mimo jiné - značky OleoMac a HQ patří do jednoho koncernu, většina strojů se vyrábí ve stejných továrnách a kvalita je naprosto stejná. Namátkou traktory s kloubem uprostřed, pily, nebo křovinořezy jsou přesně stejné,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 20.12.2008 Já si nemůžu pomoct, ale nějak mi to tady přijde zaujatý. Já mám od nich křovinořez, sekačku a bazén. Jezdím do servisu i do prodejny na Černém mostě a vždycky mi ochotně pomůžou. Přístup prodejců i servisáků je naprosto profesionální. Jsou sice... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 20.12.2008 Mě nějak uniká jak je možné že ta firma je na trhu snad dvacet let, pořád se rozšiřuje, pořád funguje a očividně jí nic neschází. Není to tím, že drtivá většina zákazníků je tam spokojených? I když tam podle vás prodávají předražený šmejd,... celý příspěvek > |
 |
chorvatská palma, 13.12.2008  V Praze roste na jedné zahradě spoustu palem ve volné zemi, dokonce i phoenix canariensis.Má docela silný kmen a na zimu má pouze malý kryt. |
 |
sací hadice do studny, 7.12.2008 Mohl by mi někdo poradit jak narovnat průhlednou sací hadici, která se mi neustále vrací do stočeného stavu. |
 |
chorvatská palma, 2.12.2008 V Praze u jednoho pěstitele, který pěstuje mrazuvzdorné palmy jsem viděl datlovník kanárský (phoenix canariensis) ve volné zemi, měl už krásný kmen a byl poměrně velký na to, že mu je pouze 12let.
Datlovník roste velmi rychle a je docela... celý příspěvek > |
 |