Příspěvky uživatele - 117.119

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Juka - pomoc s pěstováním, 14.7.2009
No, pěkně nahnilá. Sami se už nenarovnaj, takže nejlepší bude, jí tak 5 cm pod tím ohybem ustřihnout. A pokud je jinak v pořádku, obrazí.
Fíkovník, 6.7.2009
No jo no, jsou to ještě malé stromky aby utáhly tolik plodů. Až budou větší plody na nich už dozrají
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 25.6.2009
Mě přijde, že ten článek po mě někdo musel přepsat a schválně tam nasekal chyby.
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 25.6.2009
Pokud chcete aby váš banánovník měl dobotou péči, tak povídání paní Jarky ve směs moudré. Dlouhodobým pozorování našla způsob jak dobře vypěstovat banánovník. Což já oceňuji! Pokud paní Jarka chce vědět co má zřejmně za odrůdu, typoval bych to na... celý příspěvek >
Dracena - co ji chybí?, 22.6.2009
Jo ty fleky už tam byly! to sem přehlíd. Tak v tom případě se zrejmně bude jednat o špatné prostředí. 15-18 stupňů je na zimování moc, a pokud se i moc často zalévala a byla bez světla tak se mohla osypat. Mě to dělají yuccy běžně. Ale není to nic... celý příspěvek >
Dracena - co ji chybí?, 22.6.2009
Zase jste si sám odpověděl. Říkáte že sluníčko tam nesvítilo, ale na jaře když jste jí daly ven tak se na ní rozsvítilo a když na to nebyla 4 měsíce zvyknutá tak se jí dokonale spálily listy. Nejste první ani poslední co se mu toto stalo. Rostlině... celý příspěvek >
Dracena - co ji chybí?, 18.6.2009
Jedná se o Cordyline australis. Asi všechno co jste jí k jejímu dobru udělaly je špatně. Pokud jste jí vytáhly z baráku a daly rovnou na sluníčko, nedivte se že je spálená. Když jste rostlinu přesadily, tak nechápu proč jste jí hnojily?...když jste... celý příspěvek >
Množení banánovníku, 29.5.2009
Já vám do toho nechci kecat, ale dost podrobně je to rozepsané v tomto fóru a to téma se nazývá : Banánovník - jak přesadit odnože!
Datlovník, 26.5.2009
Nevadí, datlovníci jsou ve směs přisůsobivé rostliny a spokojí se s málem. Myslím že i kdyby jste jí zalila do betonu tak poroste. A k vaší palmě bych už tedy jen přidal to světlo. Hnojit nyní nemusíte, stačí třeba až v létě začít.
Datlovník, 23.5.2009
Stávající listy se už zpevnit nedají. Nové listy se jinak zpevnit dají. Předpokládám že je to na obrázku její pevné stanoviště, potom bych určitě pro růst silnějších a pevnějších listů začal hnojit, v malých dávkách ale pravidelně. Jestli se vám... celý příspěvek >
Kokosová palma, 21.5.2009
Dobrý den, Paní Jano, nejdříve Vás poprosím o fotku (zaregistrujte se, pošlete příspěvek, odešlete a až poté jde přidat fotografie). Palma by měla i v horších podmínká růst vždycky směrem nahoru, pokud se naklání nebo přepadá mimo svou osu, tak buď... celý příspěvek >
Kokosová palma, 11.5.2009
No krásná, vypadá zdravě. Koukám že byla řádně prokořenělá. Vyděl jsem tedy i více prorostlou zem, ale přesadit bylo letos dobré řešení.
Kokosová palma, 5.5.2009
To bych neriskoval, měnit původní bal by mohlo mít za následek poškození několika kořenů a i když je kokosovník do jisté míry odolná rostlina, tak na kořeny je děsně háklivá. Jestli jsou to takové ty mušky co létají kolem odpadkových košů, dal by se... celý příspěvek >
Kokosová palma, 4.5.2009
Ano, přesaďte i nyní. Ještě bych počkal na víkend, to se má trošku oteplyt. Jinak bych se pokusil neměnit původní zeminu, takže jestli ji máte z krámu jistě bych namíchal rašelinu se substrátem pro pokojovky a určitě i trochu písku.
Název plevele? a jak ho zničit?, 2.5.2009
selsky se tomu rika svatojasky chlebicek ale nikdy sem to jeste neochutnal
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika