|
Příspěvky uživatele - 117.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2009, 12.9.2009  Tak dobře, zde je moje venkovní políčko, ještě rostou asi tři melounky, mají tak deset centimetrů. Rostou tady dvě rostliny které jsem sem dával, ale vyklíčilo i několik semen co jsem jen tak pohodil vedle pole, ale nějak se to spojilo v jedno. |  | Co potřebuje kokos?, 11.9.2009 Jen necitujte již citované. Dneska už víme, že to není pravda.
Třeba jen tak na ochutnávku, v Tropial islands v Německu je kokosová palma a má přes 6 metrů a rozhodně se nedá říct, že by se jí nedařilo.
Nechci aby to vypadalo, že jsem si někde něco... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovník - Musa, 11.9.2009 Trošku se tu mluví o nesmyslech . Nechci být za chytrolínka co všechno zná, ale jen nečině koukat a přihlížet tomuto prostě nejde.
Tak nejprve, není banánovník co by nesnesl teloty pod 23 st., nejnáchylnější jsou tropické druhy banánovníků, které... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 8.9.2009 Neberte mi iluze! |  | Melounoviště 2009, 7.9.2009 Dobrý den Taliánko.
Také to tu pročítám, ale nějak se nezapojuji. Melouny zkouším druhým rokem, loni jsem zasadil melouny z kupovaného melounu a letos jsem zasadil pecky z toho co lino vyrostlo a něco také z kupovaného, takže chyba bude určitě někde... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 2.9.2009 ...Semeno schopné vyklíčit...
Jinak je jich tam tolik že spíše připomínají dužinu. |  | Neznámé ovoce?, 2.9.2009 Na druhém obrázku se na nás šklebí Chajot, pnoucí rostlina připomínají okurku. Zapoměl jsem chuť, ale je to kombinace nějakých českých plodin, myslím okurka a hruška. |  | Fíkovník, 1.9.2009 A už jste někdy jedl fíky? Předpokládám že ne, jinak by jste si všiml že ve vnitř není žádné semeno... |  | Co potřebuje kokos?, 27.8.2009 Pravdu máte oba, ale vzdušná vlhkost není to nejdůležitší. Pokud má dostatek světla a vody, tak se dokáže vypořádat s nízkou vzdušnou vlhkostí.
Já jí mám od června venku a úplně koukám jak se vzchopuje! Zesílil jí kmen a listy rostou sice pomalu ale... celý příspěvek > |  | Areca chrysalidocar, 26.8.2009 Á moje krev.
Taky jsem se hlásil na tvojí školu. Ale moc lidí se mnou .
Doufám že mluvíš z vlastní zkušenosti, jinak by jsis dost protiřečil. Jinak pro mě je to nejednoduší palma co mám, protože jí mám pár let a nestačím se divit jak je... celý příspěvek > |  |
|  | O jaký druh palmy se jedná a co ji chybí, 26.8.2009 No, koukám že někdy jsou i znalosti na prd.
Kdo si vygoogluje, najde podobnou palmu, jen připomenu že Rhapis excelsa je pomalu rostoucí stínomilná palma s vláknitým kmenem. Aby jsem jenom pořád nekritizoval, hážu do placu další název, ke které se... celý příspěvek > |  | Palma, 26.8.2009 To je nějaký ftip ne?
Sice pravda Ch.h odnožuje, ale v tom smyslu ve kterým se to tu loni dohadovalo, to jednak už nemá význam a také určitě všichni žhavý až vyroste odnož.
S odstupem času si mohu dát akorád pár facek, jelikož střelit takhle od... celý příspěvek > |  | Juka - plíseň?, 23.8.2009 Jsou to svilušky, dělá se mi to samé na banánovníkách. Nejsou ty typyčtí červení pavoučci a pavunčinky na záhybech kytky, ale toto "žíhání" je výsledek sání po sviluškách. Určitě použijte svilustop, nebo jiný přípravek na svilušky. Chce to... celý příspěvek > |  | Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 16.8.2009 Mám takovou dotěrnou otázku, a myslíte že příště vám naroste méně?
Nedokážu si představit, že vemu mačetu a useknu mojí 2,5 velikou chloubu. Vím, nemít na to prostory, taky bych přemýšlel jinak. Ale možná tak, že ho prodám do marketu, kde tomu prd... celý příspěvek > |  | Co s touto palmou?, 16.8.2009 Je to Cycas revoluta, nejběžnější s cycasů u nás prodávaných. Je to nenáročná rostlina, která je dlouhověká, pomalu rostoucí a dobře přizpůsobivá. Venku může být od mrazíků do mrazíků (od dubna do října). Snese plné slunce, ale tomu je důležité... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|