|
Příspěvky uživatele - 117.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Washingtonia, 21.2.2010 To vám s jistotou neřekne nikdo a kdo přece jen jo tak to stále bude 50 na 50. Obě varianty jsou si až do dospělejšího věku neuvěřitelně podobné. Osobně jsem sice viděl třeba filifery co měly už 4 rokem listy chlupatý jak medvěd a na druhou stranu... celý příspěvek > |  | Bananovnik, 21.2.2010 Jestli tady pán ještě se sem chodí dívat, tak v období kdy psa, l že ho dostal bych to spíše typoval na převozní "vadu", prostě nastyd.
Příznaky odpovídají, pokud nastydl hodně, nak nejdřív zežloutnou a pak seschnou úplně všechny listy,... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovníky začínají usychat, 21.2.2010 Tak snad už vám věřím.
Tu výšku jsem dal špatně do kontextu, může kvést prakticky v jakékoliv výšce. Důležité faktory na kvetení je určitě věk a vyzrálost. Když dospějeje do určitého stádia, tak vykvete a na podmínkách mu kolikrát nezáleží. Jestli... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 20.2.2010 Povím vám upřímně, že takhle zapálenou ženu do banánovníků a jiných exotů jsem ještě nepotkal, je to zajímavé, ale toto většinou zajímá muže.
Za poslední roky jsem se bohužel naočkoval tak ošklivou nedůvěrou v diskutující lidi, že mi bude chvilku... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 20.2.2010 No páni, člověk tu tři dy neni a najednou se tu sejde koukam spousty pěstitelů. Já projíždim kdejaké diskuze, ale tato je snad nejžhavější za poslední půlrok.
Zajímá mě pěstitel s koncovým číslem ID 76.254, mohu poprosit o odtajnění identity?... celý příspěvek > |  | Banánovníky začínají usychat, 16.2.2010 Dobrý den,
jsem rád že je tu konečně nějaký nadšenec do banánovníků.
Mam pár dotazů a připomínek k vašemu textu. Nejdříve kultivar dwarf cavendich je nepřímo konkrétní, jestli nevíte bližší název tak se přikláním k tomu, že to bude tropičtější... celý příspěvek > |  | Juka, 16.2.2010 Dobrý den,
ze všeho nejdřív je na místě upřesnit slovo yucca. Jsou yuccy domácí, venkovní, mrazuvzdorné, atd.
Pak myslím že by nebylo na škodu pořídit aspoň foto.
A rozhodně už jí nikam nepřesazujte, jednou jí to opravdu stačilo. |  | Kokosová palma, 29.1.2010 Dobrý den paní Mirko,
velmi mě zajímá jak taková kokosová palma vypadá po deseti letech, bylo by možné jí odfotit a vložit sem?(přihlašte se, napište příspevek, odešlete a až pak jde do toho přípěvku vložit fotka).
Nechci být skeptický, ale vypadá... celý příspěvek > |  | Ananas, 12.1.2010 Ananasovou sociálku na vás!
Na jaře ho dejte do květináče.
A ktim nižším telotám přes zimu..nevím jestli jste si toho všiml, ale v zimě je denní světlo až o 6 hodin kratší, to znamená, že prakticky všem rostlinám by se měl dopřát zimní odpočinek.... celý příspěvek > |  | Bananovnik, 22.12.2009 Teda docela to tu odbíváte, hlavně mě zaráží se bavíte o jednom banánovníků. Nehledě na to, že existují stovky kultivarů. Jít do krámu a koupit si banánovník je velmi obecně řečeno. Třeba občas na jižní moravě se oběví v prodeji sazeničky banánovníků... celý příspěvek > |  |
|  | Croton, 2.12.2009 Dobrý den,
Já vůbec netuším čím to může být, je to docela zajímavý problém. I když je jasné že je to způsobeno změnou prostředí. Sice tyto rostliny se po nějaké době přispůsobují jiným podmínkám, ale váš kroton je zřejmně velmi náročný. Dá se... celý příspěvek > |  | Ananas, 27.10.2009 Listovou růžici pár pohyby vytočit od dužiny, nožem odříznout tak 3 první řady listů z růžice a odstranit zbytek dužiny na vzniklém stonku. To je důležité, protože z tohoto stonku budou vyrůstat kořeny. Další naložení s růžicí je už na každém zvlášť,... celý příspěvek > |  | Ananas, 20.10.2009 Tak jde to, ananasovníky prodávají už i v květinářstvých a z kupovaných plodů jde taky udělat rostlina. Pokud má někdo dobré podmínky, tak skutečně to je docela rychlost s tim zaplozením. Jde to i v bytě a jak říkáte dokáže trhat záclony, je to silná... celý příspěvek > |  | Rosení, 17.9.2009 Ano je to možné, tady platí méně je někdy více. Pokud palma nemá všechny faktory, stačí jeden vynechat a hned se jí daří lépe! |  | Melounoviště 2009, 13.9.2009 No je tam toho více, je to takové zkušební políčko. Banánovník (musa basjoo) tady zkouším protože je na tutom míste velmi úrodná zemina a jede jako blázen, když jsem ho sázel měl 20 cm a teď má skoro 1,5 metru.
To tam nejsou ještě vidět, ale jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|