|
Příspěvky uživatele - 117.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 31.3.2009 Tak to jsem ještě neřešil, myslím že to dolu půjde. Pokud to nejde přímo vydrhnout tak bych skusil mýdlový roztok. Bohužel s tím skušenosti nemám, roztok se běžně používá na vlnatky či jinou havěť, já ale používám chemii. Skuste si zagooglovat a... celý příspěvek > |  | Banánovník - jak přesadit odnože, 30.3.2009 Odnože se od mateční rostliny oddělují když mají 4-5 listů, a musí se uříznout i kousek mateční rostliny! Mladé odnože nemají prakticky žádné kořeny. Proto musíte s nožem zaject trochu blíže k rostlině, vůbec se toho nebojte. Jestli si neveříte tak... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 30.3.2009 Ne, vyjádřila jste se doslovně. Jen jsem tak konstatoval nahlas. Říkáte, světlo poměrně má, ale víte že kokosovník je jedna z nejnáročnějších palem na světlo? Proto je to taková záhada... |  | Kokosová palma, 29.3.2009 Tak to je opravdu vitální rostlinka, jen mě napadá jak musí vypadat po 7 letech, kokosovník roste velmi rychle, po sedmi letech může mít i přes 3 metry. Myslím že jste našly ideální podmínky, jestli mají vaši v pokoji hodně kytek, tak rosit ani... celý příspěvek > |  | Úhyn mladých semenáčků datlovníku kanárského, 25.3.2009 Přesazují se ve výšce 20cm. Odstraněním fólie unikla potřebná vlhkost a semenáčky uhnily. Pokud vám vyrostou ve vysoké vlhkosti a pak najednou je "vysušíte" tak odejdou, dělají to všechny kytky i papriky, banáni nebo i okonopí. |  | Juka - pomoc s pěstováním, 25.3.2009 To jsem psal já, ale vložil jsem odkaz a to se nesmí :-(. No skuste sem vložit foto, pokud možno nerozmazané a za světla. Možná že fotka poví více, ne že byste to popsala málo, ale yuccy mají skoro všechny skvrny stejné. Tak třeba to pomůže, děkuji |  | Banánovník - pěstování, 23.3.2009 Jestli ještě pane Pepo zavítáte sem na stránky, tak taky něco k tomu povím. Taky jsem si loni koupil musa basjoo u starkla. Venku vám bez vyhřívání přes zimu nepřežije, to je blaf o přezimujícím banánoníku pod hromadou listí. To mohl napsat naprostý... celý příspěvek > |  | Druhy palem, 19.3.2009 Naprosto souhlasím |  | Banánovník - Musa, 25.2.2009 To je velmi obtížné, pokud to děláte poprvé tak počítejte že se vám to spíše nepovede. Já vždy když odděluji odnože, tak se musím připravit i psychicky :-) Mám velký musa basjoo, a pokud má odnož pět listů tak už má i hodně vyvinutý kořenový systém.... celý příspěvek > |  | Fíkovník, 6.2.2009 Každopádně jestli se spálí, tak vyrostou pak nové! jejich mínus, mají počkat |  |
|  | Nákup citrusu?, 1.2.2009 A kdybych tady nenapsal takovou hovadinu, jako že plodí šestým rokem, zareagoval by vůbec někdo na tuten příspěvek?...ne nazaregoval. A nesnažte se mi to vyrátit, všude je to stejné. Každý jenom tiše sedí a kouká kdo kde zase řekl špatně aby ho mohl... celý příspěvek > |  | Nákup citrusu?, 1.2.2009 Rouby by jste sehnal asi pouze u zkušených pěstitelů, existují stránky kde by se dalo něco splašit, ale nebude stačit napsat inzerát, že by ste si rád pořídil rouby (třeba i za peníze), budete se muset snažit. Vono, rouby má kde kdo, ale aby se stím... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 1.2.2009 A foto by nebylo? |  | Kokosová palma, 30.1.2009 Tak to vám tiše závidím, mít měkkou vodu z kohoutku je sen každého kytičkáře! A ano z hnojením se začíná až na jaře, kdy světla je už habaděj. Buď kupované na palmy, nebo přírodní. Doporučuje se začít močovinou, jako takový start do nové... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 29.1.2009 Dobrý den, prakticky máte pravdu. Není to sice pravidlo, ale pokud kokos dostatečně nezměkně, tak bohužel. Já můžu jenom poradit to pravidelné rosení kokosu, ale pak jak říkáte že pravidelně rosíte a říkáte že kokos je pořád tvrdý, tak je kokos... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|