|
Příspěvky uživatele - 126.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kala, 3.8.2011 jsou krásné |  | Prosím poraďte s názvem kytičky, 3.8.2011 Boubelík píší, že má zubaté okraje listů a tato kytička je nemá - jdu hrabat do kontejneru... nedá mi to
tak jsem to našla je to Eustoma
i tak moc děkuji p. Janča za snahu |  |
|  | Prosím poraďte s názvem kytičky, 3.8.2011  Dneska jsem si koupila květinku, připadá mi jako campanula, ale listy jsou hodně velké. Na obalu byl jiný název, ale obal jsem vyhodila a musela bych jít hrabat do kontejneru.
Jistě se najde někdo, kdo mi ji určí.Díky moc |  | Nahořklé maso z nové udírny, 31.7.2011 navíc je třeba dobře vybrat dřevo, některé svou kůrou maso znehodnotí právě tíím, že zhořkne. je dobře pečlivě si vybrat na čem maso budeme udit |  | Poradí někdo název kytiček, 30.7.2011 jsou to miniaturní anglické muškátky |  | Zavaření pálivých papriček, 26.7.2011 hlavně je sušíme, ale udělejte si i pastu je vynikající
Pasta z chilli papriček: 2, 5 kg chilli papriček, 2 dcl oleje,1 dcl octa, 3 lžíce cukru, balíček DEKO, 1/2 petózy(=konzervant).
Všechny papričky pomeleme, přidáme všechny přísady kromě... celý příspěvek > |  | Proč milion bels nekvetou, 20.7.2011 mají zřejmě málo výživy musíte je pravidelně hnojit na květ já hnojím při každé zálivce... jen tak se dočkáte květů |  | Zná někdo název tohoto plevele?, 19.7.2011 zde je o něm diskuze |  | Poraďte prosím název kytičky, 19.7.2011 Tak moc děkuji, je to ta vrbina |  | Poraďte prosím název kytičky, 18.7.2011  prosím kdo znáte název té žluté kytičky ,
bohužel nemám fotku víc z blízka |  |
|  | Prázdná kytičková zahrádka, 18.7.2011 hezké trvalky jsou šuškardy- fialové květy
kokardy-žlutočervené květy
krásnooška -žluté květy
také mám růže, ty jsou vděčné
měsíčky jak jednou zasijete, už je tam máte každý rok/vysemení se/
dala bych sem tam keřík mochny- stříhám ji aby se... celý příspěvek > |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 Ale ano, je zač. Mě ta vůně stále něco připomínala, mám ji za okny u muškátů. Mohu jít klidně spát.Dobrou noc. |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 tak děkuji, pomohl jste mi je to
Plectranthus Zuluensis- tvoří keříky i ty květy má... moc děkuji |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 ano vypadá na to, jen mě mate, že pán říkal, že bude mít hodně silný až 2cm dřevnatý stonek / je to zřejmě jiný druh než znám já mám vždy převislý.
Zřejmě to pěstují jako stromek.Děkuji. |  | Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011 tu pěstuji, tahle má silný zdřevnatělý stonek a prý pokvete dlouhými květy |  |
 |
|
|
|