|
Prosím co je to za kytku?, 10.12.2008 ahoj! myslim ze to je spatiphyllum gigant. a je pekne zaprasenej chudacek, honem utrit, vzdyt se dusiii!!!prosim za neho! Likualaaa |
 |
Bromelie, 10.12.2008 dobry den! bromelie myslim nepotrebujou moc mokrit hlinu vlhko si berou ze vzduchu diky stribrnym supinkam na listech ktere jsou u kykatek(tilandsii) nebo treba echmei opravdu vyrazne.pak maji taky takovou vychytavku v podobe jakesi cisterny na vodu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pěstování strelície, 10.12.2008 dobry den! pri neposkytnuti vegetac.klidu asi nebude moc ochotna kvest.ale podarit se tomuze... lidicky ja zas cekam az mi prijdou seminka od koexflor bude to special odruda s uzkyma listama Leafless a bilomodra s.nicolai :-) sice nevim jestli se... celý příspěvek > |
 |
opadávání fíkusu Benjamin, 21.11.2008 myslim ze to nakonec budou puklice.maji ruzne odstiny. musi se asi poodstranovat rucne protoze ty jejich stitky je chrani proti jinak ucinym postrikum.zkuste je poodlupovat nehtem nebo vatovym tamponkem namocenym v lihu. |
 |
zčernalé listy na mucholapce, 21.11.2008 zkontrolujte zalivku jestli neni moc vydatna, jestli nema moc malo vlhkosti vzduch.taky by ve vetsine lapacich pasti nemela byt korist.na musky zkuste vhodny insekticid do zalivky. |
 |
Roztoče / roztočíky , 21.11.2008 dobry den! na kytky ktere ho snesou zkuste Frutapon s olejovou slozkou ten by je mohl udusit... |
 |
můžu ještě zachránit staré jabloně?, 22.9.2008 Doporučuju přeroubovat rezistentníma odrůdama např. Topaz, Selena, atd. Velice se mi to osvědčilo. Několik stromů mám půl koruny letní jablko, nejen že sklízíte dvakrát, ale na těchto stromech je zimní jablko výrazně šťavnatější, sladší a... celý příspěvek > |
 |
Bosenská švestka, 31.8.2008 S názvy je opravdu potíž!!!Zdá se že i čačanských je povícero, čert aby se v tom vyznal! Lenka |
 |
Bosenská švestka, 31.8.2008 dobrý den, ne,tahle šla nádherně od pecky! a byla neuvěřitelně šišatá-myslím hodně podlouhlá. Lenka |
 |
Bosenská švestka, 21.8.2008  Dobrý den, to teda nebyla...,to se nedalo uhlídat, vážně byly moc dobré.Pokusím se vyfotit aspon pecky..Rouby mám zamluvené, ale sama si na to netroufnu, četla jsem v jednom příspěvku jak a kdy, to jak nechám na osobě k tomu kompetentní a kdy... to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bosenská švestka, 20.8.2008  Děkuji za reakci, honem jsem běžela změřit zbývající švestky-a to zůstaly jen ty drobnější,ty ukázkový obří snědly návštěvy,kterým jsme se chlubilikdyž dcera dala do vyhledávače "bosenská švestka" vyběhlo spoustu odkazů,ale ne na pěstitele...jsou... celý příspěvek > |
 |
Bosenská švestka, 19.8.2008 Viděla a ochutnala jsem Bosenskou švestku. Poskytne někdo více informací? Lenka |
 |
jaký je rozdíl?, 4.1.2008 4911 je také tříválec. Rozdíl je především v dílčí modernizaci (hydraulika, portály, spojka, řazení na podlaze atd.). 4911 má 45koní o proti 5211 ta jich má jen 38. |
 |