|
Příspěvky uživatele - 242.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloní noha, 8.2.2010 jsou pekne, kdyby nebyly umrzle.uz se na ne tesim, ted premyslim ze bych si koupila dalsi nejakou rostlinku ze seminek ale pro zmenu ktera rychleji roste, je lepsi mit rostlinky ktere si clovek sam vypestuje ze seminka, pak z toho ma vetsi radost nez... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 6.2.2010 chtela jsem se zeptat-jak stara je ta sloni noha?je i tak pekna ale asi bych se bala ze jsou moc blizko u sebe a rikala bych si ze bych je asi presadila kazdou zvlast, bala bych se ze by se koreny nejak zapletly a pak by to nejak srostlo a bylo by to... celý příspěvek > |  |
|  | Sloní noha, 4.2.2010 nasla jste ty fotky?jsem zvedava, v utery jsem zasadila seminka a dala sem kvetinac na podlahu, na parapetu ji mit nemuzu protoze mame spatne tesneni v oknech a fouka tam.a takhle je blizko topeni, ale zaroven je od neho dale aby se to zase moc... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 1.2.2010 Dekuji mockrat, dneska uz se myslim seminka trochu zvetsily tak je asi zasadima pak budu pozorovat, ja mam trpelivost a tak si pockam co to udela, jen doufam ze mi rodice na jaro jak budou presazovat sve kvetiny nevysypou hlinu z kvetinace i se... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 31.1.2010 Dekuji za odpoved, jeste bych se chtela zeptat jestli muzu dat hlinu normalni treba jako na pokojove rostliny, nebo musi byt nejaka smes.cetla jsem totiz to i to a nevim co bude lepsi.cetla jsem ze se ty seminka muzou dat i na vatu s vodou, dala sem... celý příspěvek > |  | Sloní noha, 30.1.2010 Zdravim, koupila jsem si seminka sloni nohy, na sacku je napsano ze by se to melo namacet nez se to zasadi, poradite mi nekdo s tim jak to mam teda udelat, prosim o popis od vyndani ze sacku az po vlozeni do kvetinace.jeste jsem to totiz vubec... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|