sloní noha

host - 242.76 (?)
6.2.2010 17:01

chtela jsem se zeptat-jak stara je ta sloni noha?je i tak pekna ale asi bych se bala ze jsou moc blizko u sebe a rikala bych si ze bych je asi presadila kazdou zvlast, bala bych se ze by se koreny nejak zapletly a pak by to nejak srostlo a bylo by to strasne velike.ale dekuji za fotky.uz se tesim az mi zacne listecek vylezat z hliny

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 39.231 (?), 4.2.2010 19:52
omlouvam se ale nemela jsem cas odepsat, ale jinac ja mela take na parapete ty moje pri kliceni a take od nich foukalo... ale kdyz jich mate na podlaze a u radiatoru a maji sacek a vlhkost tak bych to neresila... pokud jsou seminka dobra tak i tam vyklici, ale jak rikam muzou klicit kazde jinak..mouhou klicit vice ve stejnou dobu a muze treba klicit jedno drive a nekdy pozdeji... A doufam, ze se tu nedockam kritiky od jinych pestitelu, ze to radim spatne, ale me klicili a rostly do te doby nez jsem jak blba nevzala jsem je na ty krute mrazy domu... tak jsem mela dneska cas a tak vam posilam dvoulete rostlinky premrzlych sloni noh a pro predstavu ty kvetinace jsou tak v prumeru 13cm... a take zde vlozim datlovnik ze semen, take dvoulety jak vypadal loni a letos no spise bych mela napsat rocni sazenice a dvoulete sazenice.. ja se o nich moc nestaram, tak mozna kdo se lepe stara a venuje tomu uplny svuj cas, tak mozna maji lepsi prirustky. ale ja mam male dite a jak rikam to zabere vice pozornosti..
sloni nohy po velkych mrazech.. uvidim zda je vyhodim nebo se jeste zpamatuji se
sloni nohy po velkych mrazech.. uvidim zda je vyhodim nebo se jeste zpamatuji se
roční datlovnik dva listy
roční datlovnik dva listy
a ted opět po roce datlovnik uz ma 4 listy . pruměr kvetinace 26cm
a ted opět po roce datlovnik uz ma 4 listy . pruměr kvetinace 26cm

host - 242.76 (?), 6.2.2010 17:01

chtela jsem se zeptat-jak stara je ta sloni noha?je i tak pekna ale asi bych se bala ze jsou moc blizko u sebe a rikala bych si ze bych je asi presadila kazdou zvlast, bala bych se ze by se koreny nejak zapletly a pak by to nejak srostlo a bylo by to strasne velike.ale dekuji za fotky.uz se tesim az mi zacne listecek vylezat z hliny

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 39.231 (?), 6.2.2010 17:18
no jsou to dvoulete rostlinky... a ze se zamotaji koreny se nebojte... presazovala jsem uz takove jedny ale kdyz maji alespon trochu korene, tak se take ujmou a rostou dale... jak budu u kvetin s fotakem, tak je zkusim dneska vyfotit... mam jednu zbylou sloni nohu ale ta bohuzel take byla pres ty mrazy, tak je tak trochu mimo hezky tvar. a je to 3leta rostlinka.
3 leta rostlinka ve stejne velikosti kvetinacku jak ty dvoulete
3 leta rostlinka ve stejne velikosti kvetinacku jak ty dvoulete
tak mi umrznul ten vrch rostlinky ale muzete porovnat o kolik budou velke od tech dvouletych
tak mi umrznul ten vrch rostlinky ale muzete porovnat o kolik budou velke od tech dvouletych

host - 242.76 (?), 8.2.2010 17:55

jsou pekne, kdyby nebyly umrzle.uz se na ne tesim, ted premyslim ze bych si koupila dalsi nejakou rostlinku ze seminek ale pro zmenu ktera rychleji roste, je lepsi mit rostlinky ktere si clovek sam vypestuje ze seminka, pak z toho ma vetsi radost nez kdyby si koupil nekde nejakou ktera je uz pul metru nad kvetinacem a jen ji zaleva.neni to takova radost jako kdyz roste ze seminka, aspon mi to tak pripada.

zanpets - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (395) - 39.231 (?), 22.2.2010 23:51
ahojky..tak jak se citi vase seminka---?

host - 27.86 (?), 6.3.2010 16:35

ale jo, uz je par listku venku, ale ze sesti seminek jen jedno vylezlo, tak nevim.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz