|
Příspěvky uživatele - 114.37
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Číhání na jaro, 6.3.2011 Benešovsko, půda zmrzlá, vykukují narcisy a některé tulipány. Ale- loni najaře jsem rozesadila sněženky, je jich všude plno, ale ještě nekvetou. Loni touhle dobou už skoro kvetly, je možné, že první rok po přesazení nevykvetou? |  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 3.3.2011 Dámy poraďte pivoňku, která kvete později a déle, prosím |  |
|  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011 Lidi, neblázněte, nechejme to na březen |  | Denivková farma Dolce, 22.2.2011 mám stejnou zkušenost. loni jsem zkusila jiného prodejce a lituji. příště objednám denivky zase v Dolce |  | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Mirku, děkuji, to je ono, jsou sice malá, ale do salátů skvělá |  | Odrůda rajčete, 23.1.2011 Maminka mě pověřila, abych se zde pokusila vyzvědět, jak se menuje rajče, které má hruškovitý tvar a je hodně ''masaté''. Pokud někdo víte, uděláte radost jí i mně. Pročetla jsem diskuzi.. |  | Snížení kyselosti substrátu, 20.1.2011 Souhlasím.Radit s pěstováním rostlin odkazem na to, jak jsou pěstovány v jejich ''domovině'' je trochu málo. Podobně jsme zde diskutovali o pěstování oleandrů, s tím, že sice rostou ve středomoří jako plevel u silnice v písku a štěrku bez jakékoli... celý příspěvek > |  | Dracaena massangeana, 20.1.2011 Zuzano, je opravdu krásná a daří se jí. Ty suché konečky znamenají suchý vzduch, rosení pomáhá, ale ne úplně. Vůbec to něřešte. |  | Jaký květináč pro orchidejku?, 18.1.2011 Iviku připojuji se a též tiše závidím A hned se vás pokusím využít: jaké pokojové rostliny byste doporučila do bytu, kde je teplo a málo světla |  | Pilea peperomioides, 17.1.2011 Kozicko, psala jste to tady i vy, člověk má pěstovat, to na co má podmínky a co mu jde... jinak je to spíš starost než radost. Mně jdou denivky, ibišky (syrské), trávy atd a ještě tak magnolie. Rhododendrony a azalky mám tak po čtyřech kusech,... celý příspěvek > |  |
|  | Pilea peperomioides, 17.1.2011 Díky, šlo mi o vaši zkušenost, jinak jsem si info na netu našla. Zkusím to na rhonďáky a azalky, nemám jich moc, nijak extra mi nejdou. Vždy s nimi trpím, když je musím zalít vodou ze studny a hadice, dešťové není nikdy dost |  | Pilea peperomioides, 17.1.2011 máte s Fosfotinem zkušenost i u změkčování studniční vody při zalévání rhododendronů atd na zahradě? |  | Jaký květináč pro orchidejku?, 15.1.2011 Ivik, díky za info ohledně průhlednách květináčů. Většinou příspěvky i info na netu vyznívaly, jakoby průhledné květináče zajišťovaly pro kořeny nutné světlo. Takže pouze jako kontrolka zda zalévat nebo ne |  | Denivky v nádobě, 12.1.2011 Lído, dejte typ, které opravdu, ale opravdu remontují
Jinak já mám denivky z Dolce, loni druhou sezonu po zasazení kvetly šest týdnů, takže jsem si je užila. Loni jsem objednávala jinde, jedna se nechytla, uvidím asi se vrátím k Dolce |  | Identifikace pokojové rostliny, 12.1.2011 trocha rašeliny do např staré punčochy, zavěsit do konve..doporučují zahrádkáři jako nouzové řešní při zalévání rhododendronů, azalek atd, které mají problém s tvrdou vodou. To se mi, kozicko, nezdá jako jedna paní povídala..nebo je to opravdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|