|
Nekvetou mi orchideje, 4.5.2011 máme spíše chladnější byt, takže zkusím omezit zálivku i hnojení a uvidíme... |
 |
Nekvetou mi orchideje, 3.5.2011 opravdu mi vše vychází na to omezení zálivky a hnojení... stačí 1x za 3týdny? |
 |
|
 |
Nekvetou mi orchideje, 26.4.2011 chci se zeptat jak je možné, že nám vždy orchidea po nákupu v květinářství kvete cca měsíc a poté začnou květy postupně usychat?dále pak jen rostou nové listy z čehož usuzuji, že nestrádá, ale prostě ne a ne vykvést... hnojím a zalévám pravidelně jak... celý příspěvek > |
 |
Inspirace k minijezírku, 17.9.2009 do kamene bych diru nevrtal... spis bych vydlabal kus silnejsi vetve a udelal s toho maly vodopad... hadice se vlozi do vydlabane vetve a ta se prekryje malym placakem, ze zadu nenu problem udelat malou skalu, ci vysadit bambus.. |
 |
Červenolistý javor - fľaky na kôre, 25.8.2009 Mám červenolistý javor na podzim sázený asi dva metry vysoký.Kdo muže poradit kdy a jak stříhat.Začátkem srpna začaly podrážet nové výhony u vršku jsou tam krásně zbarvené listy, ty puvodní jsou více hnědé.Jak se dále o strom starat?Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Vrba roubovaná převislá - růst, 11.8.2009 Dobrý den. Prosím o radu. Mám 4 roky převislou vrbu. Kvůli stavebním úpravám ji potřebuji přesadit. Prosím o radu, kdy je to nejlepší, zjara nebo na podzim? Přežije to vrbička? Děkuji moc za radu.
Karel |
 |
Nektarinka - poradí někdo?, 16.5.2009 Super, díky moc za radu Pavel |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 18.6.2008 Ze své zkušenosti vím na 100%,že dolmar je pořádná šumka tak vhodná na výstavu a né na práci, ole- omac je dobrá volba za dobrý peníz, ale chce to stroj tak 1.8 kw.Ale za to ze stihlem o výkonu tak 1.2kw uděláte kus prace a bez přestávky muže makat... celý příspěvek > |
 |
Opadávání švestek - plodů, 24.4.2008 taky bych řekl vosy a následná monilioza. |
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 24.4.2008 ano ty výmladky se musí ustříhat když nejsou zdřevnatěle, ale když to tam kolegové přede mnou nechali tři roky neřezané (což jsem psal v přvním članku) tak asi to teď není tak jednoduché jak když to člověk od malých stromků hlídá a nenechá to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 24.4.2008 tak mi mili p. Vysloužile řekněte čím to stříkáte když to tak soudíte a rozumíte tomu. ona odpověd tím bych to nestříkal je dosti nedostačující!!! a k tomu stáří sadu si myslím, že 25 let v dnešní době na sad je docela dosti starý. To není jak stromy... celý příspěvek > |
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 23.4.2008 ano psal jsem, že na některých to vubec jsem nezaznamenal a jsou čisté.a to že to nemám s čím srovnat je pravda (zatím) a proto taky popisuji svůj stav k problému. a k tomu šetření: když vím že myrobalan davá tolik a v jakych podmínkách dokaže... celý příspěvek > |
 |
Trnky - postrik pred kvetem, 23.4.2008 dobrý den, před květem bych nestřikal, myslím si že je to zbytečné, a do květů už vůbec né, neni to dobre poznate v úrodě. mám sady slivoní a stříkám jen jednou a to těsně před odkvětem nebo těsně po opadu podle počasí, ale teď je lepší vylepit... celý příspěvek > |
 |
Výmladky švestek po celém sadu, 23.4.2008 dobrý den, mám výmladky ve starém sadě, který jsem převzal asi před třemi lety a strašně podrůstá.každý rok musím vyřezávat výmladky, vedle sousedi měli asi tři roky neořezané podrosty a ty jen pro zajímavost byly vysoké cca 4-5 m a různě silné,... celý příspěvek > |
 |
Krtek - a je to, 21.8.2007 Zdravím všechny odpůrce krtků...je to takový hajzl, musím být sprostý, už s nám bojuju několik let, občas něco zabere, ale zanedlouho je zas nazpět, protože v okolí je všude půda suchá a já mám trávník pořád mokrý tak se mu ani nedivím že se u mne... celý příspěvek > |
 |