Příspěvky uživatele - 120.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oleandr, 19.4.2010
oleandr má na dřevnatých větvičkách černé tečky... nechat nebo odstranit postižené výhony? Může to být plíseň?
Oleandr, 13.4.2010
já asi jako VK... ale nejsem moc úspěšná, mám je přes léto na jihozápadní terase kam pere slunce skoro celý den. Moc mi neobrůstají a vždy řeším, jak zalévat, jestli občas "záplavově" a pak nechat proschnout nebo udržovat vlhký... celý příspěvek >
Stříhání borůvek, 13.4.2010
takže teď přesadit do řašeliny a ostříhat staré dřevo (jiné tam vlastně ani není) až skoro u země?
Velikonoční kaktus - co mu je?, 12.4.2010
...to zaléváte asi moc často... nejsem si jistá, ale někde se psalo, že hadrovité listy jsou u tohoto typu rostliny známkou přelití...
Levandule, 12.4.2010
souhlasím s předešlým příspěvkem, navíc nutno dodat, že ty přenádherné rostliny z hobbymarketů, rychlené, "uměle" pěstované (nejen levandule) si špatně zvykají na reálné podmínky než ty, které koupíte od zahradníka, který je opravdu... celý příspěvek >
Oleandr, 12.4.2010
...tak pánové, Brno a Hradec to je "jiný kafe", máte tam tepleji, tady za Benešovem je blízko Sibiř a tak ještě počkám tak týden
Vydrží hrnkové narcisy ze supermarketu na další sezonu?, 12.4.2010
moje amatérska zkušenost: loni jsem drobné narcisy po odkvětu asi za čtrnáct dní strčila do země a letos vykvetly...
Jak vybrat sněženky a bledule?, 12.4.2010
Poradíte, kdy rozesadit sněženky? Teď nebo až na podzim, to už budou dávno zatažené?
Stříhání borůvek, 12.4.2010
Prosím odborníky o názor. Mám na zahradě dvě více než deset let staré borůvky, špatně ošetřované, ve špatné půdě, nerodící.. atd. Má smysl je přesadit do rašeliny a řádně se o ně starat nebo je vyhodit a zasadit nové?
Oleandr, 12.4.2010
OK, dám je už ven, jestli se ve středu trochu oteplí. Kde jste, pánové? Já na Benešovsku
Oleandr, 11.4.2010
Oleandry ještě nemohu vyndat ven, jsou stále ve sklepě, ale napadlo mě přemístit je nyní do pokoje, kde se sice topí, ale je tam i dost světla... Má to smysl neublížím jim tím?
Oleandr - praskajicí nádorky, 10.4.2010
obnovuji tuto diskuzi, nádorky mírné deformace listů, občas jakoby vykousnuté... objevily se už loni, vlastně jsem ten oleandr takto dostala. Přes zimu se vedl úspěšně ve sklepě, je zelený, neopadává, vypadá, že dost pokvete... ale evidentně není... celý příspěvek >
Uvadlé sazeničky, 9.4.2010
rada mé maminky, která je úspěšně pěstuje také za plastovým oknem: zkus je přesadit ze substrátu na množení do normální kompostové země a nechej za oknem dál... nenechat je zaschnout...
Co s omrzlým rododendronem?, 9.4.2010
mám stejný problém, porádíte?
Je už vhodná doba na verikulaci?, 24.3.2010
Dnes jsem těma železnejma hráběma s nožema hrabala trávník. Vyhrabala jsem asi desetinu (tak 100m čtver.) toho, co mě ještě čeká. Byla to strašlivá práce (jediné pozitivum je posilování paží .) Ovšem měla jsem dojem, že kdybych stála na jednom... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika