|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocný rhododendron, 18.7.2010 Teda Veroniko, vy mi silně připomínáte mě. Já jim střídavě domlouvám, chválím a teď vyhrožuju |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 18.7.2010 S tím rybníkem by mě docela zajímalo, co řeknou odborníci, jestli to ryby žerou nebo bude jen kalná voda. S nošením do lesa by to bylo fér, kdyby se pak vrátili na Vaši zahradu, je ovšem pravděpodobnější, že slimáci dolezou na tu sousedovu, co... celý příspěvek > |  |
|  | Katalpa nana, 18.7.2010 Normální katalpa je opravdu překrásný strom, pro mě hezčí než nana. Vypadá stále ještě neobvykle, nádherně kvete, je světlá. Já bohužel patřím mezi ty, kdo ji nezvládli a teď nevím, jak dál. Mám ji zasazenou osmým rokem na nevhodném místě, kde... celý příspěvek > |  | Prosim o nazev stromu, 18.7.2010 škumpa |  | Nemocný rhododendron, 17.7.2010 konvalinko, já to tak udělám, otrhám spálené lístky a ostřihám ty části, kde se mi zdá, že je napaden i vrcholek a větev. Naštěstí se to týká jen asi jedné třetiny obou rostlin.
Jinak já řežu vždy tak jednu starou větev v rámci omlazování stařičkého... celý příspěvek > |  | Suchý (spálený) trávník?, 17.7.2010 Já trávník zalévat nebudu, je mi to fakt trapný, je to tady všude jak na savaně... jen mě mate, že dosud vždy uschnula tráva a plevel se držel, teď už je i po plevelu. No ale mohlo by být hůř, stará tráva a pod stromy je stále plná sedmikrásek |  | Nemocný rhododendron, 17.7.2010 konvalinko, co myslíte, asi jsou zasaženy i stonky, poupata určitě, Já je asi odřežu, ať mají čas se ještě vzpamatovat. Původně jsem chtěla jen odstranit listy |  | Nemocný rhododendron, 17.7.2010 To ne já, to můj muž, chtěl mi jako vždy pomoci a asi se mu to nezdálo dost, tak střik za dva dny zopakoval. A jen na ronďákách. Jsou opravdu jinak než spálené sluncem, ty fleky jsou takové papírové, okamžitě se rozpadají. Přitom to jsou dva ronďáky,... celý příspěvek > |  | Suchý (spálený) trávník?, 17.7.2010 Já nechci provokovat lidi, v obci už je zákaz zalévání z vodovodu. Používáme studnu, ale stejně je mi to blbý zalévat trávník. Jde mi o to, jestli se zberká nebo pak doset. jaká je pravděpodobnost |  | Nemocný rhododendron, 16.7.2010 Já už toho mám s nim a taky plný kecky, nejde to podobrým, asi je dám pryč. Mají spálené listy od horka a možná taky jak jsem je stříkala proti mšicím, Byly jich plné |  |
|  | Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 15.7.2010 teda Jekyll v máte doma bab a kvalitní značkové prádlo jim do sušičky nedávejte, na to musíte jemně |  | Okurkožrout, 14.7.2010 sice jsem se dnes konečně zasmála, ale je mi to i trochu líto a trochu záhada. nesežral je někdo z rodiny? |  | Opadávání korejské jedle, 14.7.2010 korejská jedle se mi v posledních letech dost rozrostla hlavně do šířky i do výšky. Lze jí zkrátit větve? A terminál? A kdy? Všude se uvádí, že neřezat |  | Zásilková zahradnictví, 14.7.2010 Sieberz má v katalogu mrazuvzdornou fuchsii údajně i na živý plot. Mám něco podobného doma v květináči a nejsem si jistá, zda ji lze vysadit ven a nechat přes zimu. Květ vypadá úplně stejně, vyráží vždy od báze, nevytváří dřevnaté výhony, takže na ní... celý příspěvek > |  | Které květiny slimákům nechutnají, 13.7.2010 odolávají ibišky, oleandry, hvozdíky a letos neuvěřitelně i smrďuchy- afrikány.
oběti slimáků jsou u mě: hosty, ale i rhodod, které z hosty na rhodod nějak asi přeskočí, rašelina jim přece jen vadi. Lilie, pivoňky, jiřinu chráním. Hortenzie jsou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|