Příspěvky uživatele - 250.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulč přes zimu?, 18.10.2009
Taky sypu posekanou trávu ke stromkům, ale vzhledem k tomu, že na podzim už moc nesekám, tak mám dojem, že do zimy se ta tráva kolem stromků rozloží sama a na zimu bývají stromky bez mulče.
Polámané stromky, 18.10.2009
Já bych je ustřihl, však tam příští rok vyroste plno jiných větviček.
Jak naroubovat třešeň, 18.10.2009
Jestli tomu dobře rozumím, tak jste zasadil větvičku třešně, ta se ujala a je z toho dnes dvoumetrový stromek. Takže máte tu odrůdu co jste zasadil, co mají vaši rodiče. Takže tam není třeba nic roubovat. Roubovat by se to muselo, jen kdybyste z toho... celý příspěvek >
Staré lísky, 15.10.2009
Oříšky na lískách rostou na starém dřevě, tak řezem jim nejspíš moc nepomůžete.  Jestli nemají oříšky, tak je to možná tím, že je sežerou veverky, Lískám v lese se taky nikdo nevěnuje a oříšky mají. Jinak lísku můžete klidně ořezat libovolně a... celý příspěvek >
Včely - jaké rozlišují barvy, 6.10.2009
Včely prý dobře rozeznávají modrou, fialovou, žlutou, bílou a jejich odstíny. Ostatní barvy nedokáží rozeznat.
Přesázení jabloně, 22.9.2009
Tak jak to popisuje Rony by to byůa strašná fuška. Podobně staré stromky už jsem několikrát přesazoval, snažil jsme se o bal tak 30 cm od kmene na každou stranu, ale ne vždy se to povedlo, problém je s kořeny co vedou dolů, někdy taky... celý příspěvek >
Živý plot z buxusu, 16.9.2009
Mně se stalo, že jsem přesadil pár krušpánků, první rok přirostly těch svýcg 15 cm, druhý rok téměř uschly, tak jsme je sestříhal až skoro u země, třetí rok se vzpamatovaly a začaly přírůstat a pak už přirůstaly pravidelně.
Žloutnoucí habr, 10.9.2009
Možná to bude nedostatek kořínků, možná to chtělo stromky po výsadbě pořádně ostříhat. Ale to je jen takový dohad, protože o tom konkrétních podmínkách nic nevím.
Vodní gril, 10.9.2009
Na našem grilu teploměr je a není problém vyhnat teplotu na hodnoty kolem 200°C. Takže jestli teploměr nelže tak v horní části grilu, tam kde je maso, je snad taková teplota.
Kocour cestovatel, 10.9.2009 Obsahuje fotku
Stěhování kocoura nakonec nemá dobrý konec, dva týdny se povaloval na terase a pak se vydal někam neznámo kam, už jsme ho dva týdny neviděli, už nevěřím, že se vrátí. Akorát doufám, že se nějak protluče sám, dříve býval týdny i měsíce na potulkách a... celý příspěvek >
Vodní gril, 8.9.2009
Taky jsme si před časem pořídili vodní gril, ale protože jsme se chystali na stěhování tak jsem zlikvidoval všechny zásoby listnatého dřeva v kotli a zbylo mi jen pár kousků smrku a ten jsme z nouze použil na první grilování ve vodním grilu. Výsledek... celý příspěvek >
Jak ostříhat zlatý déšť?, 8.9.2009
Nejlepší je nestříhat, a když už musíte tak po odkvetení, když ho ostřháte teď, tak nejspíš moc na jaře nepokvete.
Pryskyřník nebo Mochna a jedna další, 8.9.2009
Pryskyřník a druhé je netýkavka a druhové jméno je podle nějakého objevitele a mám dojem, že začíná na R ale teď si nemůžu vzpomenout. Je to přivandrovalec snad z Ameriky.
Divoká prasata - ustájení, 25.8.2009
Kdysi jsme viděl chovat divočáka v ohradě z obyčejného plaňkového plotu. Taky se mi to zdálo divné, ale majitel tvrdil, že takhle choval divočáky několikrát a že mu nikdy ten plot nepobořily, Ta ohrada byla dost velká, tak 20 x 10 m a divočák tam... celý příspěvek >
Čím krmíte?, 24.8.2009
Samozřejmě, že pejsci mají raději maso než granule. Granule jsou nejlepší pro toho, kdo ty pejsky krmí, protože jen odsype z pytle a nemusí nic připravovat. Tablety na klouby 2x do roka?... Hmm, bych si myslel, že to bude více méně placebo pro... celý příspěvek >
Další diskuze:  11121314  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika