|
Příspěvky uživatele - 250.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulč přes zimu?, 18.10.2009 Taky sypu posekanou trávu ke stromkům, ale vzhledem k tomu, že na podzim už moc nesekám, tak mám dojem, že do zimy se ta tráva kolem stromků rozloží sama a na zimu bývají stromky bez mulče. |  | Polámané stromky, 18.10.2009 Já bych je ustřihl, však tam příští rok vyroste plno jiných větviček. |  |
|  | Jak naroubovat třešeň, 18.10.2009 Jestli tomu dobře rozumím, tak jste zasadil větvičku třešně, ta se ujala a je z toho dnes dvoumetrový stromek. Takže máte tu odrůdu co jste zasadil, co mají vaši rodiče. Takže tam není třeba nic roubovat. Roubovat by se to muselo, jen kdybyste z toho... celý příspěvek > |  | Staré lísky, 15.10.2009 Oříšky na lískách rostou na starém dřevě, tak řezem jim nejspíš moc nepomůžete. Jestli nemají oříšky, tak je to možná tím, že je sežerou veverky, Lískám v lese se taky nikdo nevěnuje a oříšky mají. Jinak lísku můžete klidně ořezat libovolně a... celý příspěvek > |  | Včely - jaké rozlišují barvy, 6.10.2009 Včely prý dobře rozeznávají modrou, fialovou, žlutou, bílou a jejich odstíny. Ostatní barvy nedokáží rozeznat. |  | Přesázení jabloně, 22.9.2009 Tak jak to popisuje Rony by to byůa strašná fuška. Podobně staré stromky už jsem několikrát přesazoval, snažil jsme se o bal tak 30 cm od kmene na každou stranu, ale ne vždy se to povedlo, problém je s kořeny co vedou dolů, někdy taky... celý příspěvek > |  | Živý plot z buxusu, 16.9.2009 Mně se stalo, že jsem přesadil pár krušpánků, první rok přirostly těch svýcg 15 cm, druhý rok téměř uschly, tak jsme je sestříhal až skoro u země, třetí rok se vzpamatovaly a začaly přírůstat a pak už přirůstaly pravidelně. |  | Žloutnoucí habr, 10.9.2009 Možná to bude nedostatek kořínků, možná to chtělo stromky po výsadbě pořádně ostříhat. Ale to je jen takový dohad, protože o tom konkrétních podmínkách nic nevím. |  | Vodní gril, 10.9.2009 Na našem grilu teploměr je a není problém vyhnat teplotu na hodnoty kolem 200°C. Takže jestli teploměr nelže tak v horní části grilu, tam kde je maso, je snad taková teplota. |  | Kocour cestovatel, 10.9.2009  Stěhování kocoura nakonec nemá dobrý konec, dva týdny se povaloval na terase a pak se vydal někam neznámo kam, už jsme ho dva týdny neviděli, už nevěřím, že se vrátí. Akorát doufám, že se nějak protluče sám, dříve býval týdny i měsíce na potulkách a... celý příspěvek > |  |
|  | Vodní gril, 8.9.2009 Taky jsme si před časem pořídili vodní gril, ale protože jsme se chystali na stěhování tak jsem zlikvidoval všechny zásoby listnatého dřeva v kotli a zbylo mi jen pár kousků smrku a ten jsme z nouze použil na první grilování ve vodním grilu. Výsledek... celý příspěvek > |  | Jak ostříhat zlatý déšť?, 8.9.2009 Nejlepší je nestříhat, a když už musíte tak po odkvetení, když ho ostřháte teď, tak nejspíš moc na jaře nepokvete. |  | Pryskyřník nebo Mochna a jedna další, 8.9.2009 Pryskyřník a druhé je netýkavka a druhové jméno je podle nějakého objevitele a mám dojem, že začíná na R ale teď si nemůžu vzpomenout. Je to přivandrovalec snad z Ameriky. |  | Divoká prasata - ustájení, 25.8.2009 Kdysi jsme viděl chovat divočáka v ohradě z obyčejného plaňkového plotu. Taky se mi to zdálo divné, ale majitel tvrdil, že takhle choval divočáky několikrát a že mu nikdy ten plot nepobořily, Ta ohrada byla dost velká, tak 20 x 10 m a divočák tam... celý příspěvek > |  | Čím krmíte?, 24.8.2009 Samozřejmě, že pejsci mají raději maso než granule. Granule jsou nejlepší pro toho, kdo ty pejsky krmí, protože jen odsype z pytle a nemusí nic připravovat.
Tablety na klouby 2x do roka?... Hmm, bych si myslel, že to bude více méně placebo pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|