|
Příspěvky uživatele - 211.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vytyčení pozemku, 11.12.2016 Nevím, nějak se mi nezdá, že budou v zahrádkářské kolonii ta samá pravidla jako na zahradách určených pro stavby rodinných domů. |  | Vytyčení pozemku, 11.12.2016 U nás na úřadě mi bylo řečeno jestli mám postavený dům, když jsem šel žádat o stavbu zahradního domku na nářadí a pergolu.Ano, mám a on mě poučil, že nejdříve musí stát dům, abych mohl stavět doplňkové stavby jako je pergola, skleník, zahradní domek... celý příspěvek > |  |
|  | Vytyčení pozemku, 11.12.2016 On asi je někde ještě pěkný bordel v tom zaměřování:
Přesnost vytyčení hranice pozemku
Přesnost vytyčení hranice pozemku primárně závisí na kvalitě geometrického a polohového určení hranice pozemku. Jinak řečeno existují veliké rozdíly v... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 11.12.2016 Tak o různých rozptylech deodetů se nedá vůbec uvažovat, pokud to je oficiální pracovník který dá pod svou práci kulaté razítko, pracuje se s rozměry do 5 cm... |  | Vytyčení pozemku, 11.12.2016 U nás ve městě jsou také zahrádkářské osady, ale tam se myslím ani o nějakém dvoumetrovém zděném plotu nedá uvažovat a obec jistě nebude mít v úmyslu toto zavádět do praxe protože nejde o stavební pozemek...
Tyto zděné ploty jsou spíš myšlené v... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 10.12.2016 Pane Kovaříku, máte ve všem pravdu jako váš otec... |  | Kompost - přehazování, 10.12.2016 Nevím jestli dělám kompost když tam nedávám žádný hnůj, možná se to jmenuje jinak...
Od jara do podzimu tam něco dávám, nejdřív z ostřihaných stálezelených i opadavých okrasných keřů větve ustřižené elektrickými nůžkami a pak ještě rozsekané... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 10.12.2016 Letos jsem stavěl zahradní domek na nářadí, už jsem měl hodně postaveno a nedalo mi to abych se nedošel zeptat co budu potřebovat za povolení. Jekikož se jedná o problematického souseda, stavěl jsem 2 metry od hranic, na úřad jsem přišel s nákresem a... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 10.12.2016 Pište a dělejte co chcete, já jsem jen radil dle mých zkušeností, když je tady spousty přispívajících kteří znají dobře zákony z první republiky, nechť si radí. Já zase radím, aby se lidé zajímali o novely zákonů a jejich dodatky, to někdy nečtou ani... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 10.12.2016 Vídám desítky kektarů oplocené orné půdy na které jsou nasázené stromky, to si myslíte, že kvůli vašemu "intravilánu", nebo "extravilánu"si nechá majitel ohlodat stromky? |  |
|  | Vytyčení pozemku, 10.12.2016 Waltere, vy to zase pletete!
Drobné stavby se mohou stavět 2 metry od plotu aniž by se muselo cokoli hlásit, nahlašovat, schvalovat, ohlašovat, či podpisovat od sousedů...
Dům je 7 metrů od hranic...
Plot se samozřejmě staví na pomyslnou... celý příspěvek > |  | Vytyčení pozemku, 9.12.2016 Tak odkaz na novelu prošel, můžete si to přečíst, ato novela má platit až příští rok, ale u nás již od léta nic nechtějí, zkrátka jdou s dobou, což chválím... |  | Vytyčení pozemku, 9.12.2016 Tady si to můžete vyslechnout u nás to tak funguje, úředníci u nás zkrátka nic nechtěji.
|  | Vytyčení pozemku, 9.12.2016 Pánové, kecáte až si věříte, letos jsem byl žádat a nic jsem nemusel.Ani ohlášení, nebo povolení na bazén, skleník, garáž, altán, drobná stavba do 25 m čtverečních, zkrátka nic nemusíte ohlašovat, ale musíte stavět 2 metry od plotu.
Zkrátka žádná... celý příspěvek > |  | Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 9.12.2016 Pejskaři jsou ochotní tolerovat u svých svěřenců mnoho a stále je omlouvat, je to jako u mých dětí a cizích dětí.Jenže když pes ve dne chrápe a v noci řve, stačí jedno probuzení ve 3 hodiny a člověk již neusne protože za 1,5 hodiny vstává do práce,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|