|
Příspěvky uživatele - 103.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Modi, 7.10.2016 no vypada Milane krasne, trochu mi prave chybi podobne jablko vzhledove jako gloster odolne na houb.choroby, toto se mu zatim nejvíce podobá |  | Co Vaše réva 2016, 3.10.2016 Berounsko 340mnm jizni svah Cabernet C 26,1 NM |  |
|  | Jde o letničku nebo trvalku a jak se jmenuje?, 30.9.2016 je to Iresine herbstii |  | Batáty, 28.9.2016  tak první pokus se vydaril |  | Hrušeň Dicolor, 28.9.2016 to urcite Petře ne, je to jizni svah, nestineno ani stromy a ani budovami, nicmene si danou vetevku oznacim a uvidime za rok |  | Hrušeň Dicolor, 27.9.2016 nn, jen jsem ji utrhl a az pak jsem si vzpomnel, ze by to chtelo vyfotit, plod byl dobry, ale jiz prezraly, mozna si navazuju mlady letorost, ze ktereho se plod vyvinul, stopka byla krátká - jako u Dicolor |  | Hrušeň Dicolor, 27.9.2016 nicmene vypada jako kdyby to bylo napůl mezi Dicolor a Clappovou máslovkou, take je zajimave, ze je tato zralá, narozdíl od Dicolor-ty jsou tvrde, díky |  | Hrušeň Dicolor, 27.9.2016  Je to mutace odrůdy Dicolor??? |  | Rajčata 2016, 4.8.2016 Já jsem s Mandatem spokojen, Semácké cherry mě však nenadchly, Goldkrone je perfektní-ideální plodnost, chut a opravdu dlouhe vijany, takže opravdu super, chutově je druhe, vyhrava u vsech Tomatoberry |  | Jmeno keře, 29.7.2016 kdoulovec - Chaenomeles japonica |  |
|  | Rapikaty celer sklizeni, 28.7.2016 uz jsem vyzkousel mnoho odrud, nejvic mi vadilo to, ze mely bocni odnoze, sklizim asi 3 týdny, ale sázel jsem jej behem dubna, sklizejte, kdyz jsou rapiky dostatecne dlouhe a narostlé, klidne hodte sem foto.. |  | Dýňoviště 2015 + 2016, 28.7.2016 rekl bych, ze ke konzumu uz se daji pouzit, ale jeste necekejte nejaky velky chutovy zazrak, 2 tydny bych to videl na uspokojivou kvalitu |  | Kroupy... a je po úrodě, 3.6.2016 a odkud jste? |  | Jak vám letos kvetou jabloně?, 17.5.2016 tady na Berounsku je definitivne odkveteno, vcetne jabloní, uvidime jak to dopadne |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 4.5.2016 ja jsem prozatim z odrudy Hargrand nadsen, sice jej nemam dlouho, ale je videt, ze je to nejlepsi odruda, chutna, odolna a plodna, vysadim na podzim cca 30 stromů |  |
 |
|
|
|