|
Příspěvky uživatele - 95.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice stále kvokají, 30.1.2018 pokud do do zradla se pridava srotik s jecmene nebo sam jecmen zrnicka a vynecha se psenice na nekolik dni... tak slepice mi zacnou kvokat... ten jecmen davam, kdyz mi zadna nechce zasednout... to je neco jako pro lidi celer... :) zase rada... celý příspěvek > |  | Plastová snášedla pro slepice, 30.1.2018 Duvod proc zerou vajicka, je jednoduchy... 1) maji nedostatek vapniku - dejte ji treba skorapky od vajicek vysusenych a predem prehlahnute od zbytkoveho bilku... a na jenmno nasekano, aby to slepici nepripinalo, ze to vypada jako to vejce, co... celý příspěvek > |  |
|  | Určení odrůdy jabloně, 9.10.2016  a do tretice posledni foto... pokud byste znali alespon jeden - potesi me to... |  | Určení odrůdy jabloně, 9.10.2016  cislo 2 jablon |  | Určení odrůdy jabloně, 9.10.2016  dobry den. mohla take poprosit podle fota urcit odrudy jablek... v tuto dobu padaji uz na zem..dekuji,,,,,,, pripadne podam vice detailu-. dekuji |  | Prosim o urceni odrudy, 8.10.2016  jeste jedno |  | Prosim o urceni odrudy, 8.10.2016  dalsi |  | Prosim o urceni odrudy, 8.10.2016  moc prosim o urceni odrudy,,,,,,, ted padaji na zem... |  | Muze to byt hrusen Konference?, 8.10.2016  Prosim o urceni ------ nejsem si ted jista odrudou,,,,,, dekuji. |  | Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla, 8.8.2016 zda je jedla jsem se jen ptala, protoze vsude pisou zralost pozdeji,,, a take ji mam prvnim rokem... u cerneho bezu, co delam kazdym rokem musim ho nechat projit tepelnou upravou alespon 20 minut jinak by byly bobule jedovate a nedozrale ty... celý příspěvek > |  |
|  | Mam ted zklizenou Aronii a nevim zda je jedla..., 7.8.2016 Zdravim... mala dcerka mi prvni urodu oskubala ted na zacatku Srpna. protoze si myslela, ze to je cerne jako treba cerny rybiz... a donesla na zpracovani,,,,, jenze se vsude docitam, ze aronie je vyzrala az ke konci devateho mesice... tak ted nevim... celý příspěvek > |  | Pomoc pri urceni jabloni, 15.11.2015  v desti jsem teda obrala vice kusu at je videt od stopky i ze spoda,.,, byla bych moc rada za urceni,,,,,,,,,, dekuji predem,... |  | Pomoc pri urceni jabloni, 15.11.2015 jenze ty pasky mi prisly jako poplastovane, ale oni se mi rozdrolili popraskali na praSKU |  | Pomoc pri urceni jabloni, 15.11.2015  tak momentalne vse... |  | Pomoc pri urceni jabloni, 15.11.2015  a jeste jedna odruda nejsem si jista,,,, |  |
 |
|
|
|