|
Příspěvky uživatele - 250.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleníky Tobiáš - zkušenosti, spokojenost?, 8.3.2011 Také jsem uvažovala o skleníku od firmy Tobiáš, ale pak jsem na internetu narazila ještě na skleník M32 od ZD Dolní Újezd u Litomyšle, který se mi líbi víc, ale bohužel jsem ani jeden skleník neviděla ve skutečnosti (výrobce je příliš daleko od mého... celý příspěvek > |  | hnědnutí thují, 6.10.2008 Obrat ručně odumřelé části, nestříhat! Stříkat proti houbovým chorobám. |  |
|  | zalévaní tuje, 6.10.2008 To hnědnutí způsobuje nejčastěji houbová choroba. Doporučuji preventivní postřik začátkem vegetační sezóny.Např. přípravkem novozir |  | Urychlení růstu tůjí, 6.10.2008 Doporučuji opravdu ten kristalon start 2x měsíčně a hlavně co nejvíc vody a slunce! Při stálém dostatku vody jsou nárusty opravdu větší. U thuje smaragd už první rok po výsadbě byl nárust min. 20cm.
Cupressocyparis leylandii - roční nárust 1m!!!... celý příspěvek > |  | Padající řetěz, 3.10.2008 Já tu pilu používám také třetí sezonu a kromě již zmíněného padání řetězu jsem s ní naprosto spokojen. Dále požíváme ještě Husqvarnu 359 a můžu říct, že v ní nevidím žádný větší rozdíl (kromě toho že se stála výrazně víc).Jinak, řetěz už jsem... celý příspěvek > |  | Padající řetěz, 2.10.2008 Děkuji, musím se podívat, jestli mě neprodali opravdu 1,6 místo 1,5.
JF |  | Padající řetěz, 2.10.2008 Dobrý den,
Mám pilu Dolmar PS 5000 a používám na ní řetěz 0,325 1,5 64 od Oregonu. Přikoupil jsem nový řetěz stejných rozměru od STHIL, který mě už potřetí spadnul z lišty asi po 2 min řezání (řetěz pravidelně dopínám, spadne vždy při řezání... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 19.4.2008 konečně svatá pravda - předchozí přispěvatel ví o pálení kulové... |  | Meruňka "roní" pryskyřici, 16.9.2007 Prosím o radu. Při sebemenším poranění mi měruňka hrozně "roní" pryskyřici. Stačí opravdu malá prasklinka na kůře větvičky a smůla dokapává až na zem. Děkuji. |  |
 |
|
|
|